Quantum Leap Mentorship

Jij bent klaar voor de next level

It’s all about mindset! Ik geloof erin dat iedereen zijn dromen kan bereiken. Groot of klein. Ik ben nuchter en positief ingesteld, wat de basis is voor mijn coaching.

Ik ben enorm fan van omdenken en positieve psychologie. Ik help je uit je comfort zone te komen om een transformatie te ondergaan. Zodat jij écht je doelen bereikt en verschil voelt.

Out of the box, Praktisch, Positief. Dat is hoe ik ben als coach, en wat mij anders maakt dan veel andere coaches.  Geen zweverige praatjes maar actie om jouw dromenleven waar te maken! 

De meeste mensen hebben op hun sterfbed spijt van gemiste kansen.

Mijn coachees niet.

Maar mijn 1-op-1 coaching is niet voor iedereen. Je moet bereid zijn écht te willen veranderen. Als je momenteel nog niet helemaal in jezelf gelooft, is dat niet erg. Wij gaan door met coachen totdat je dat wel doet.

We laten het dus niet over aan het universum….je gaat zelf het heft in handen nemen volgens een unieke combinatie van bewezen mindset technieken en business strategieën! Daarnaast voorzie ik je van concrete en praktische tips voor jouw leven én business.

Ik volg geen standaard coachingstraject tijdens mijn 1-op-1 coaching, we kijken wat het beste bij JOU past.  We werken samen en je bent bereid om dingen anders te doen dan dat je nu doet.

Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Hoelang ga jij nog in je hoofd blijven cirkelen zonder dat er daadwerkelijk wat veranderd? Laat mij je helpen uit je hoofd te komen en te gaan LEVEN!

Herken jij je hierin?

Je bent ambitieus en vol levensenergie

Maar je loopt zo nu en dan vast en durft geen échte stappen buiten je comfortzone te zetten. Daardoor maak jij je dromen niet waar en blijf je hangen.

Je hebt het idee dat er meer in het leven is dan alleen werken en 5 weken vakantie vieren, en voldoen aan andermans eisen

Want dat standaard leven leiden, dat kan jij wel. Daarin heb jij je al bewezen. Je hebt een studie afgerond, een goede baan, leuke vrienden. Maar je haalt er niet zoveel voldoening meer uit als dat je eerst deed. 

Je bent klaar voor échte verandering

Na talloze zelfhulp boeken, gratis cursussen en workshops ben je nu klaar voor échte verandering. Je wilt niet meer doorsukkelen en zoekt iemand die je motiveert door te pakken én helpt je dromen waar te gaan maken. 

Je durft....

Je durft de uitdaging aan te gaan om uit je comfort zone te komen. Want dat is wat we tijdens de coaching gaan doen. Het is de enige manier die verandering teweeg brengt. Ik ga je daarbij helpen!

Investering

Ben je klaar voor verandering? Klaar om van jouw business een super succes te gaan maken en het leven uit jouw dromen te gaan leiden?

Het leven is te kort om te wachten…Let’s do this! 

Met mijn coachingstraject sta je er niet alleen voor. Ik ga je helpen jouw doelen te bereiken.

Inclusief:

– Een persoonlijk traject op maat zodat het precies aansluit op jouw behoeften en de fase waarin jouw business zich nu bevind

– Kick-off van 2 uur om samen jouw business & live strategie op te stellen 

– 12 1-op-1 coaching gesprekken via zoom (45min)

– Toegang tot AL mijn trainingen, live Q&A’s en Academy

– Whatsapp toegang voor geschreven berichten en voicenotes. Wij houden een kort lijntje met elkaar en ik sta altijd aan je zijde als hulplijn!

Investering 1-op-1 traject (6 maanden):

10.000 excl. btw (of in termijnen).

De investering kan je met de kennis en skills die ik je geef, met gemak terug verdienen.

Sterker nog. Dit traject kan ervoor zorgen dat jij niet nog een half jaar of langer in je eentje aankloot en omzet misloopt.

Misschien nog wel belangrijker…we gaan samen voor het droomleven wat jij wilt leven, in plaats van alleen maar dromen.

Deze coachingskosten zijn op te geven als kosten voor jouw onderneming bij je belastingaangifte. 

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand formulier in om op de wachtlijst te komen. Meestal heb ik op korte termijn plek om een nieuwe samenwerking aan te gaan als er een match is van beide kanten 🙂

Inschrijven wachtlijst 1-op-1