Coaching

Mijn Werkwijze

It’s all about mindset! Ik geloof erin dat iedereen zijn dromen kan bereiken. Groot of klein. Ik ben nuchter en positief ingesteld, wat de basis is voor mijn coaching.

Ik ben enorm fan van omdenken en positieve psychologie. Ik help je uit je comfort zone te komen om een transformatie te ondergaan. Zodat jij écht je doelen bereikt en verschil voelt

Out of the box, Praktisch, Positief. Dat is hoe ik ben als coach, en wat mij anders maakt dan veel andere coaches. Ik lees jou je droomleven te manifesteren volgens bewezen methodes. Geen zweverige praatjes maar actie om jouw dromen waar te maken! 

De meeste mensen hebben op hun sterfbed spijt van gemiste kansen.

Mijn coachees niet.

Maar mijn 1-op-1 coaching is niet voor iedereen. Je moet bereid zijn écht te willen veranderen. Als je momenteel nog niet helemaal in jezelf gelooft, is dat niet erg. Wij gaan door met coachen totdat je dat wel doet.

Jij leert jouw dromen en verlangens te manifesteren op bewezen manieren. We laten het dus niet over aan het universum….je gaat zelf het heft in handen nemen volgens bewezen manifestatie technieken! Daarnaast voorzie ik je van concrete en praktische tips voor jouw leven én business.

Ik volg geen standaard coachingstraject tijdens mijn 1-op-1 coaching, daar is mijn online cursus voor.  We werken samen en je bent bereid om dingen anders te doen dan dat je nu doet.

Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Mijn opdrachten die onderdeel uitmaken van het programma zijn meetbaar; hierdoor heb je een duidelijk beeld van of je jouw doelen bereikt hebt of niet.

Herken jij je hierin?

Je bent ambitieus en vol levensenergie

Maar je loopt zo nu en dan vast en durft geen échte stappen buiten je comfortzone te zetten. Daardoor maak jij je dromen niet waar en blijf je hangen.

Je hebt het idee dat er meer in het leven is dan alleen werken en 5 weken vakantie vieren, en voldoen aan andermans eisen

Want dat standaard leven leiden, dat kan jij wel. Daarin heb jij je al bewezen. Je hebt een studie afgerond, een goede baan, leuke vrienden. Maar je haalt er niet zoveel voldoening meer uit als dat je eerst deed. 

Je bent klaar voor échte verandering

Na talloze zelfhulp boeken, gratis cursussen en workshops ben je nu klaar voor échte verandering. Je wilt niet meer doorsukkelen en zoekt iemand die je motiveert door te pakken én helpt je dromen waar te gaan maken. 

Je durft....

Je durft de uitdaging aan te gaan om uit je comfort zone te komen. Want dat is wat we tijdens de coaching gaan doen. Het is de enige manier die verandering teweeg brengt. Ik ga je daarbij helpen!

Investering

Ben je klaar voor verandering? Klaar om je dromen te gaan waarmaken en niet meer weg te schuiven?

Het leven is te kort om te wachten…Let’s do this! 

Met mijn coachingstraject sta je er niet alleen voor. Ik ga je helpen jouw doelen te bereiken.

Inclusief:

– Een persoonlijk traject op maat zodat het precies aansluit op jouw wensen en dromen

– Live ochtend op het strand om samen jouw businessplan voor deze 3 maanden te gaan maken

– 6 coaching gesprekken (45min) met mij live via Zoom

– Persoonlijke feedback op gemaakte opdrachten via mail

Het coachingtraject duurt 3 maanden. Zo blijf je in de flow en kun je echt meters maken.  

Ben je geïnteresseerd?

Plan dan hieronder eerst een gesprek in en vermeld daarbij dat je interesse hebt in coaching van Ashley.

Dan maken we kennis en kijken we of we een match hebben!

 

Kennismakingsgesprek plannen