1-op-1

Coaching

De meeste mensen hebben op hun sterfbed spijt van gemiste kansen.

Mijn coachees niet.

Maar mijn 1-op-1 coaching is niet voor iedereen. Je moet bereid zijn écht te willen veranderen. Als je momenteel nog niet helemaal in jezelf gelooft, is dat niet erg. Wij gaan door met coachen totdat je dat wel doet.

We gaan het universum een handje helpen door samen te kijken welke mindset switches jij kunt gaan maken. Dat in combinatie met mijn 10+ jaar aan ondernemerservaring en kennis + skills gaan voor échte verandering!

Ik volg geen standaard coachingstraject tijdens mijn 1-op-1 coaching, we kijken wat het beste bij JOU past.  We werken samen en je bent bereid om dingen anders te doen dan dat je nu doet.

Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Hoelang ga jij nog in je hoofd blijven cirkelen zonder dat er daadwerkelijk wat veranderd? Laat mij je helpen uit je hoofd te komen en te gaan LEVEN!

Herken jij je hierin?

Je bent ambitieus en vol levensenergie

Maar je loopt zo nu en dan vast en durft geen échte stappen buiten je comfortzone te zetten. Daardoor maak jij je dromen niet waar en blijf je hangen.

Je hebt het idee dat er meer in het leven is dan alleen werken en 5 weken vakantie vieren, en voldoen aan andermans eisen

Want dat standaard leven leiden, dat kan jij wel. Daarin heb jij je al bewezen. Je hebt een studie afgerond, een goede baan, leuke vrienden. Maar je haalt er niet zoveel voldoening meer uit als dat je eerst deed. 

Je bent klaar voor échte verandering

Na talloze zelfhulp boeken, gratis cursussen en workshops ben je nu klaar voor échte verandering. Je wilt niet meer doorsukkelen en zoekt iemand die je motiveert door te pakken én helpt je dromen waar te gaan maken. 

Je durft....

Je durft de uitdaging aan te gaan om uit je comfort zone te komen. Want dat is wat we tijdens de coaching gaan doen. Het is de enige manier die verandering teweeg brengt. Ik ga je daarbij helpen!

Jij bent klaar voor de next level

Ik geloof erin dat iedereen zijn dromen kan bereiken. Groot of klein. In jouw business en manier van denken & leven. Ik ben nuchter en positief ingesteld, wat de basis is voor mijn coaching.

Ik ben enorm fan van omdenken en positieve psychologie. Ik help je uit je comfortzone te komen om een transformatie te ondergaan. Zodat jij écht je doelen bereikt en verschil voelt.

Out of the box, Praktisch, Positief & Betrokken. Dat is hoe ik ben als coach, en wat mij anders maakt dan veel andere coaches.   

Samen maken we een einde aan jouw beperkende gedachten én gaan we voor jouw droomleven…niets minder!

Mijn 1-op-1 traject is maatwerk. Daarom plannen we altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken óf we een match hebben.

Let op! Het is belangrijk dat je de ruimte hebt om te investeren in jezelf en jouw toekomst, zowel in tijd als geld.

LETS DO THIS!

Plan kennismaking in

Mijn 1-op-1 traject is maatwerk. Daarom plannen we altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken óf we een match hebben.

Let op! Het is belangrijk dat je de ruimte hebt om te investeren in jezelf en jouw toekomst, zowel in tijd als geld.