Gelukt. En ik heb een éénmalige aanbieding omdat jij

het magazine hebt aangevraagd,

voor als je echt jouw business naar een hoger level wilt tillen.

Online Cursus: Ondernemen met een D.U.R.F mindset

In deze cursus ga ik je laten zien hoe jij een succesvolle business kunt gaan neerzetten zonder continu te twijfelen aan je eigen kennis en het vergelijken met anderen die altijd veel verder en beter lijken dan jij!

Want ook jij kunt een succesvolle online business bouwen, als je maar de juiste ondernemers mindset hebt.

Met deze unieke D.U.R.F mindset methode ga je niet zomaar vertrouwen op het universum dat het wel een keer goed komt,

maar neem jij de touwtjes zelf in handen en weet je precies wat je te doen staat om een succesvolle business neer te gaan zetten.

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de cursus die je kunt kijken wanneer je wilt.

Mock Up Freenance Cursus

”Denk je dat Tony Robbins een miljoenen bedrijf had gehad, als hij niet aan zijn mindset gewerkt had?”

”En dat Kelly Slater 11 keer wereldkampioen surfen had kunnen worden, als hij opgegeven had na het vallen van een golf?”

Zij hebben allemaal een unstoppable positieve mindset.

En die kan jij ook ontwikkelen met deze unieke methode!

 

 

Na het volgen van deze cursus

 Heb jij alle tools en kennis in huis om net zoals ‘de grote namen’ een succesvolle business op te gaan zetten. Want jij weet nu PRECIES wat je te doen staat op momenten dat het even tegen zit. En die belemmerende gedachten, daar laat jij je niet meer van van de leg brengen. Jij zet ze juist in om verder te groeien! 

STAPPENPLAN

Je leert precies hoe jij de succesvolle D.U.R.F mindset methode zelf eigen maakt, om een unstoppable positieve mindset te creëren.

ZELFVERTROUWEN

Met de opdrachten leer je hoe je je eigen kennis en skills weer kunt gaan waarderen, zodat jij vol zelfvertrouwen klanten kunt gaan aantrekken

CONCREET DOEL

In de cursus leer je concrete doelen stellen die je helpen jouw droombusiness (en leven) vorm gaan geven. Dit is de stip op de horizon, en zoooo belangrijk!

Nu tijdelijk inclusief de volgende bonussen: 

6 mindset hacks vanuit de psychologie

t.w.v. €49

8 positieve affirmatie kaarten om uit te printen

t.w.v. €27

Freedom Focus Weekplanner template

t.w.v. €20

Wat anderen zeggen:

”Deze cursus zorgde voor een grote omslag in mijn mindset! Ik weet nu beter wat ik waard ben en dat ik geld mag verdienen met mijn producten.”

”Ik weet nu waar het écht om draait in mijn business”

”Dankzij deze cursus kan ik weer doorpakken en ben ik gestopt in rondjes te draaien in mijn hoofd” 

”Als je een duwtje in de goede richting nodig hebt, kan ik Ashley zeker aanraden!’’

Sarah Aly

CEO Abundansea / Fotograaf, The Abundansea

”Ik zou Ashley absoluut aan iedereen aanraden die hele fijne communicatie, openheid en waar voor zijn geld wilt hebben!”

Anna Hoogland

Fotograaf, Discover Surroundings

Stel je eens voor…

Dat jij straks jouw droombusiness hebt waargemaakt, en werkt met droomklanten zonder je nog druk te hoeven maken over wat er volgende maand binnen komt.

Dat jij niet meer bang bent voor negatieve reacties op social media, maar gewoon durft te delen waar je voor staat, en daar juist de leuke mensen mee aantrekt en meer mensen kunt helpen. 

 

Dat jij straks op een leven terug kijkt waarin je de kansen met beide handen hebt aangegrepen, die jij hebt gekregen als westerling. Ik noem het ook wel…baarmoedergeluk

 

Jij wilt toch niet straks spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt, of de momenten dat je juist even had moeten doorzetten maar dit niet durfde/zag?

Mock Up Freenance Cursus

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik ben nog niet begonnen met mijn bedrijf, is deze cursus dan wat voor mij?

Ja zeker! De cursus is voor iedere ondernemer (to be) interessant die merkt dat zijn eigen mindset soms de grootste vijand is in het bereiken naar succes. En ik durf te wedden, dat dit 99% van de keren dat je vastloopt zo is. Want we maken alles soms zo gecompliceerd voor onszelf. Deze cursus gaat je met een concreet stappenplan helpen hier een einde aan te maken. En je kunt het keer op keer toe passen.

Hoelang duurt de cursus?

De videolessen variëren tussen de 5 en 20 minuten. Ik kan lang van stof zijn, maar ik heb liever dat ik je kort en bondig uitleg hoe en wat de juiste mindset creëren werkt, zodat je ZELF aan de slag kunt gaan. 

Wanneer ontvang ik de cursus?

Tijdens het afrekenen krijg jij binnen een uur een mail met daarin een link naar de cursus. Je kunt dan direct beginnen met kijken! Geen mail ontvangen? Neem dan even contact op via ashley@ashleytimmermans.nl

ps. Deze cursus is ook onderdeel van mijn online business academy. Ik merk dat heel veel cursisten hier veel aan hebben. Daarom bied ik hem nu ook los aan zodat meer mensen ervan kunnen profiteren.

En omdat ik echt in deze methode geloof, en durf te garanderen dat dit voor een enorme shift gaat zorgen in wat jij kunt bereiken in jouw business, maar ook in de rest van je leven, krijg je een niet goed geld terug garantie. 

Als jij aan de slag gaat met de opdrachten en de lessen en je hebt er helemaal niks aan, krijg jij zonder mokken het geld terug gestort. Waar wacht je nog op? Dit kan wel eens jouw ticket naar freedom zijn!