Sommige boeken veranderen je leven door de kennis die zij delen. Daarom heb ik een overzicht van business boeken gemaakt die een impact kunnen maken. Ik heb ook een samenvatting van het boek toegevoegd, zodat je kunt zien of het je aanspreekt.

Beter business boek 1: The 4 hour work week, Timothy Ferriss

De unieke kijk op een onderneming van Timothy Ferriss is ongelofelijk motiverend. Meer vrije tijd en slimmer geld verdienen! Een must read voor elke Digital Nomad!

Beter business boek 2: The magic of thinking BIG, David J. Schwartz

Dit boek wordt veel gebruikt door personal coaches. Het gaat over je eigen beperkingen. Denk je dat je nooit rijk of gelukkig zult worden, dan wordt je dat ook niet. De eerste stap is deze mindset veranderen!

 

Beter business boek 3: Think and grow rich. Napoleon Hill

Een klassieker uit 1937! Napoleon Hill deed 20 jaar lang research voordat hij dit boek schreef. Het boek dat je leven overhoop gooit en je de kennis geeft om jouw doel in het leven te nastreven.

Beter business boek 4: The E-Myth revisited, Micheal Gerber

The E-Myth staat voor de entrepreneur myth. Een helder geschreven boek die je motiveert te begrijpen wie je bent en hoe je dat kan toepassen in jouw bedrijf!. Het boek werd eerst uitgegeven in 1986! Dat het nog steeds een veel verkocht boek is voor kleine ondernemers is een bewijs van de kwaliteit.

Heb je een eigen onderneming en wil je de stap maken naar een gedeeltelijke of volledige online onderneming? 

Vraag hier een strategiegesprek aan!!