🥳EARLY BIRD AANBIEDING! 🥳

🎁72% korting 🎁

In 5 Dagen Van Passie Naar Online Business

Stop met zoeken en vergelijken van manieren om jouw online business te starten. Met deze 5 daagse cursus heb jij in 5 dagen de blauwdruk voor jouw online business staan! Zelfs als je nu nog niet weet wat je passie precies is!

In 5 Dagen Een Professionele Website Bouwen?

Stop met zoeken en vergelijken van website bouwers, WordPress themas en hosting. Met deze 5 daagse cursus heb jij in 5 dagen zelf een professionele website gebouwd!

Een Duidelijk Stappenplan Zonder Poespas

Na jouw aanmelding ontvang je direct toegang tot de 5-daagse cursus met daarin meer dan 3 uur aan video’s met instructies om jouw online business from scratch te gaan neerzetten.

Bekijk de video en kom in actie door de dagelijkse instructies op te volgen.

Na 5 dagen heb jij de blauwdruk voor jouw business staan, zelfs als je nog geen idee hebt waarin jij je business wilt starten!

Mocht je langer nodig hebben dan 5 dagen, is dat natuurlijk prima. Je kunt het programma in eigen tempo volgen en je behoudt een half jaar toegang tot de cursus.

Een Duidelijk Stappenplan Zonder Poespas

Na jouw aanmelding ontvang je direct toegang tot de 5-daagse cursus met daarin meer dan 3 uur aan video’s met instructies om jouw eigen website te bouwen.

Bekijk de video en kom in actie door de dagelijkse instructies op te volgen.

Na 5 dagen heb jij een professionele en unieke website online en is jouw visitekaartje vindbaar voor potentiële klanten en lezers over heel de wereld!

Mocht je langer nodig hebben dan 5 dagen, is dat natuurlijk prima. Je kunt het programma in eigen tempo volgen en je behoudt een half jaar toegang tot de cursus.

Wat Leer Je In De Cursus?

Jij krijgt toegang tot de cursus met meerdere video’s per dag met daarin precies de handelingen die je moet uitvoeren om jouw online business te starten. Ik laat je precies alle stappen zien die ik uitvoer om een nieuwe business blauwdruk op te zetten vanuit mijn passie. 

 

Dag 1

Je leert de verschillende schaalbare verdienmodellen kennen die je kunt toepassen binnen jouw online business voor meer vrijheid

~

Dag 2

We duiken dieper in de mogelijkheden qua onderwerpen voor jouw business. Welke niches werken goed, welke zijn uitdagender? Hoe weet je wat je passie is?

Dag 3

We gaan aan de slag met de praktische zaken. Ik laat je stap voor stap zien hoe je de basis neerzet, van logo creëren tot het maken van een website!

Dag 4

We gaan een weggever maken en een opt-in pagina zodat je jouw email lijst kunt laten groeien, zonder al duizenden volgers te hebben

Dag 5

Ik neem je mee in de marketing van jouw business blueprint. Wat is er nodig om jouw business nu verder te laten groeien? En wat kan je allemaal toevoegen in de toekomst?

”Ik ben gelijk begonnen en de site is al operationeel! Je cursus heeft me erg geholpen bij het ontwikkelen van de site. Ik heb het ook als naslagwerk gebruikt. Het is heel duidelijk omschreven!

Maurice

Rijschool Dennis

Een schaalbaar inkomen toevoegen aan je offline onderneming?

Dan ben je bij deze cursus op het juiste adres! Je kunt de technieken die ik hierin gebruik perfect toevoegen aan jouw bestaande business voor het creëren van een freedom cashflow. Met deze cursus weet je zeker dat de basis voor jouw schaalbare inkomen goed staat!

From scratch een online business opzetten?

Ben je op zoek naar een online business die je vrijheid geeft om te werken waar en wanneer je maar wilt? in deze cursus leer je de basis die je zo ver uit kunt bouwen als je wilt! Maak het niet ingewikkeld, maar start met deze cursus en zorg dat je fundament stevig staat. En dat ZONDER je baan direct te hoeven opzetten of duizenden euros te investeren! 

”Bedankt voor de cursus. Ben er erg blij mee!”

EARLY BIRD Aanbieding!

Eenmalige investering van:

€27

ipv €97

Z

Dit is een actie omdat de cursus 20 februari live gaat. Je krijgt toegang op 20 februari zodra de eerste les online staat! 

Z

Dé no-nonsense manier voor een simpele start van jouw online business die je vrijheid gaat geven.

Z

14 dagen niet goed-geld terug garantie. Zonder gedoe! Als jij niet tevreden bent, krijg je je geld terug.

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wanneer begint de cursus?

Je ontvangt de inloggegevens voor de cursus via de mail. 

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt een half jaar toegang tot deze online cursus. Mocht je er dus langer dan 5 dagen over willen doen, kan dit prima. Je kunt op geheel je eigen tempo aan de slag.

Waar bestaat de cursus uit?

De cursus bestaat uit een aantal video’s per dag die gemiddeld tussen de 10 en 20 minuten duren. Daarnaast ontvang je de pdf presentaties van elke dag die je kunt downloaden. Hierin vind je handige links naar de plugins, websites en andere zaken die ik voor mijn business gebruik.

Moet ik verder nog investeringen doen naast deze cursus?

In de cursus maken we gebruik van tools die het makkelijk maken om je online business te automatiseren waar nodig. Hiermee creëer je vrijheid. Je kunt ervoor kiezen om alles handmatig te doen, maar als jij vrijheid om nr 1 hebt staan raad ik je aan zoveel mogelijk te automatiseren. Wees maar niet bang, dit gaat NIET ten koste van jouw persoonlijkheid en contact met je klanten!

14 dagen niet goed geld terug garantie

Omdat ik 100% achter de waarde van mijn content en cursussen sta, bied ik een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Zonder kleine lettertjes. Stuur je me simpelweg een mailtje en ik stort je geld terug.

”Eindelijk een simpel stappenplan wat ik kan volgen, zonder dat ik verdwaal in alle mogelijkheden!”

Wacht Niet Langer En Claim Jouw Plek!

Dit is een eenmalige aanbieding en enkel op deze pagina verkrijgbaar!