Inkomsten Disclaimer

Inkomsten Disclaimer Ashley Timmermans.

 

Laatst bijgewerkt op 12 februari 2024

 

Je erkent en gaat akkoord dat ashleytimmermans.nl (“ashleytimmermans.nl”) en Ashley Timmermans geen claims maakt of garanties geeft met betrekking tot hoeveel geld jij mogelijk gaat verdienen door middel van onze ideeën, informatie, (betaalde) programma’s of strategieën. Wat we wel kunnen garanderen is dat je tevreden bent met onze training.

 

Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” programma’s. Waar wij wel in geloven is hard/slim werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Het is ook met deze intenties dat wij onze programma’s en trainingen hebben ontworpen.

 

Niets op deze pagina, op onze website(s) of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. De financiële nummers die hier genoemd worden, of op een van onze andere websites of e-mails, zijn simpelweg schattingen of projecties gebaseerd op voorgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden – Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

 

Het succes wat je kunt behalen met behulp van de door ons (zijnde ashleytimmermans.nl) verstrekte informatie, tools en strategieën is afhankelijk van meerdere factoren. Het is voor ons niet mogelijk om te weten hoe goed jij het gaan doen, aangezien we jou niet kennen. We hebben geen idee van je achtergrond, “work ethic”, hoe dedicated je bent, je motivatie, je verlangens, je “level of luck”, je startcondities of je zakelijke kennen en kunnen. Daarom kunnen we niet garanderen dat je rijk wordt, het goed doet of dat je enige inkomsten gaat genereren.

Als je vragen hebt dan mag je deze mailen naar: ashley@ashleytimmermans.nl