Word een LinkedIN master

Stop met jouw persoonlijke leven posten op Instagram en het dagelijks bezig zijn met stories. LinkedIN maakt het mogelijk om jouw netwerk wekelijks met 100 potentiële klanten uit te breiden, zónder extra kosten of dagelijks jouw privé leven te moeten delen!

Dit is wat je gaat ontdekken:

✅Hoe het LinkedIn algoritme werkt (dit is anders dan bv een Instagram of Facebook)

✅Op welke manier je GRATIS aan minimaal 100 leads per week komt (ja echt waar…de kracht van LinkedIn!)

✅Wat je absoluut niet in je posts moet zetten (want LinkedIn straft dit af)

✅Welke posts het beste werken (om jouw doelgroep ook echt te bereiken)

✅Wat je op je profiel zet als ondernemer zodat klanten contact met je opnemen (en je ook daadwerkelijk meer mensen op je emaillijst krijgt)

✅Hoe je dit allemaal doet zonder dat het je elke dag uren van je kostbare tijd kost (want dat is uiteindelijk wat we allemaal niet willen, toch?!)

Een Duidelijk Stappenplan Zonder Poespas

Na jouw aanmelding ontvang je direct toegang tot LinkedIN Mastery. Dit is een complete cursus waarin jij leert LinkedIN inzetten voor jouw bedrijf. 

Middels makkelijk te volgen instructies zorg jij voor een onweerstaanbaar LinkedIN profiel én weet jij hoe je tot wel 100 leads per week kunt genereren met een simpele maar bewezen strategie. 

Wat Leer Je In De Cursus?

Je leert in deze cursus hoe je LinkedIN gebruikt om jouw expertstatus te vergroten en gemakkelijker je netwerk uit te breiden met geïnteresseerden in jouw diensten. Dit ZONDER dat je elke dag over jouw persoonlijke leven hoeft te posten of gekke dansjes te hoeven doen!

LINKEDIN PROFIEL

Leer wat de do’s en don’ts zijn op jouw LinkedIN profiel om jouw doelgroep aan te spreken. Dit is jouw visitekaartje voor je bedrijf en jezelf!

~

ALGORITME

 

Je leert hoe het LinkedIN algoritme werkt en hoe jij hier je voordeel aan kunt doen. 

Dag 3

We installeren het premium WordPress thema Divi en we kiezen een design uit die bij jouw stijl past. Ook maken we een logo voor jouw website

Dag 4

In deze video delen we de belangrijkste onderdelen van een website. Hoe maak je goede website teksten en kies je de juiste foto’s? Het is tijd om jouw website te personaliseren!

Dag 5

Tijd om de puntjes op de i te zetten. We zorgen voor een emailadres en een opt-in formulier zodat mensen contact op kunnen nemen via jouw website!

Een Website Voor Jouw Bedrijf?

Dan ben je bij deze cursus op het juiste adres! Met het WordPress thema wat we gebruiken heb jij de keuze uit honderden templates in allerlei verschillende stijlen. Met deze cursus ben je gegarandeerd van een professionele website voor jouw bedrijf!

Een Website Voor De Hobby?

Of je nu een reisblog wilt, een webshop wilt maken of jouw portfolio wilt delen met de rest van de wereld, in deze cursus leer je de basis die je zo ver uit kunt bouwen als je wilt! Met een professionele uitstraling en gebruiksvriendelijke bediening is een WordPress website geschikt voor iedereen!

Over Elk Idee Creative Webdesign:

Ashley heeft mijn website echt fantastisch gemaakt. Het contact verliep heel soepel, ze dacht over alles goed na, dacht met mij mee en luisterde heel goed naar mijn wensen. Ik zou Ashley absoluut aan iedereen aanraden die hele fijne communicatie, openheid en waar voor zijn geld wilt hebben!

Anna

Fotograaf – Discover Surroundings

Eenmalige investering:

€97

 

Z

*Als je een soortgelijke website laat bouwen ben je minimaal €2500 euro kwijt!

Z

*inclusief BONUS LES: Nieuwsbrief opt-in en weggever voor extra klanten

Z

*Dit is een tijdelijke aanbieding en slechts een beperkt aantal plekken zijn beschikbaar voor deze prijs. 

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wanneer begint de cursus?

Je kunt direct beginnen met de cursus. Je krijgt jouw inloggegevens na het afrekenen van de cursus.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt een half jaar toegang tot deze online cursus. Mocht je er dus langer dan 5 dagen over willen doen, kan dit prima. Je kunt op geheel je eigen tempo aan de slag.

Waar bestaat de cursus uit?

De cursus bestaat uit video’s waarin ik precies laat zien welke handelingen ik uitvoer om een website te maken, zodat jij deze uit kunt voeren. De cursus is opgedeeld in 5 delen.  

Moet ik verder nog investeringen doen naast deze cursus?

In de cursus maken we gebruik van een premium WordPress thema die je eenmalig aanschaft voor levenslang gebruik (op meerdere websites). 

Daarnaast moet je een domeinnaam aanschaffen en hosting regelen. Dit zijn echter standaard kosten die je altijd zult hebben als je een site gaat maken.

In onze cursus geven wij je speciale partner links voor waar je met korting deze allemaal kunt aanschaffen!

Wat als het niet lukt?

Als jij alle stappen exact opvolgt zoals in de cursus besproken, én je gebruikt de producten die we aanraden is het nagenoeg onmogelijk om jouw site niet online te krijgen 🙂 

En onthoud; uit handen geven van jouw website kan altijd nog. Het is alleen maar fijn als jij al een begin hebt gemaakt voor een webdesigner! Je kunt daar ook altijd ons een mail voor sturen, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

 

Stop met uitstellen en bouw vandaag nog jouw professionele website.