Wat leerde ik van wekelijks 5 dagen posten op LinkedIn voor 3 maanden lang?

– Schrijven voor LinkedIn ligt me meer dan posten op Instagram. Zomaar alles door posten werd dan ook al snel van de tafel geschoven.

Moest ik ineens gaan kijken naar of de foto’s wel in mijn feed paste, of dat ik ze niet al gebruikt had (#geenzinin)

– Het is NIET moeilijk om een challenge vol te houden, als je er maar voor zorgt dat de consequenties dusdanig groot zijn dat je ze een beetje voelt (in bijv je portemonnee)

– Er zitten GEEN ‘ander soort’ mensen op LinkedIn dan Instagram of Facebook. Dat wat jij voorbij ziet komen aan content waar dan ook…ligt grotendeels aan je volgers en connecties. Niet aan het platform 😄

– Ik ben moe van alle transformatie posts met huilende foto’s puur om viral te gaan (want waarom moet die huilende foto er anders bij? Is LinkedIn de nieuwe Privé of Story ofzo?). Heb er zelfs eentje zelf nagebootst om te kijken of dat overeenkwam met de foto’s die ik voorbij zag komen (en…is ie goed gelukt? Had net een pollenallergie en even wat druppels water uit de kraan op mijn gezicht gegooid) 🤣

– Ja. Mijn bereik is gegroeid. Maar dat komt mede doordat ik elke week gebruik heb gemaakt van de 100 connectieverzoeken die je kunt sturen met LinkedIn.

– De enige 2 posts in die 3 maanden die voor aanzienlijk meer volgers hebben gezorgd, was een persoonlijke post over het overlijden van mijn vader én een post om te connecten met mensen. De rest..mwah…

– Ik heb 2 nieuwe klanten dankzij mijn input op LinkedIn gekregen. Moet eerlijk zeggen dat daar niet mijn focus op lag en ik bijna nooit een aanbod deed, dus kan vast meer uit gehaald worden.

– Ontelbare leuke connecties met nieuwe mensen erbij en daar ben ik SUPER dankbaar voor! 😍

Meer horen over wat ik geleerd heb tijdens deze challenge? Luister dan even de podcast die ik opnam vandaag over mijn LinkedIn Challenge.

Trouwens…zijn wij al geconnect op LinkedIn? Lijkt me supertof, dit is mijn profiel!