The Online Business Academy

Ontdek de Less is More© methode waarmee jij als ambitieuze ondernemer meer impact hebt terwijl je minder hard werkt, zodat jij meer tijd over houdt voor reizen, avonturen en mooie herinneringen creëren met jouw gezin!

Ik heb een simpele vraag voor je: waarom ben jij jouw eigen bedrijf begonnen?

Is dat:

Om jezelf 3x in de rondte te werken en 24/7 met jouw bedrijf bezig te zijn?

Om nog minder te verdienen dan je in loondienst deed?

Om nog minder vakantiedagen over te houden dan toen je nog voor een baas werkte, en dan ook nog eens je laptop dagelijks open te slaan?

Om je druk te maken over of je de volgende maand wel genoeg klanten en inkomen hebt? En je eigenlijk al aan je max zit qua aantal klanten die je mentaal trekt?

NO WAY…was onderstaande niet juist de bedoeling?!

Je bent ondernemer geworden om jouw passie achterna te gaan. Om bij te dragen aan een betere wereld en zoveel mogelijk mensen te helpen vanuit jouw talent en kracht.

Je bent een eigen bedrijf gestart om te werken op jouw voorwaarden wanneer jij wilt en waar jij wilt

Zodat je met plezier werkt zonder overspannen te raken en tijd hebt voor jouw gezin en jezelf!

Je wilt weer terug naar de kern: tijd en geld hebben om avonturen te beleven, te reizen en mooie herinneringen te creëren!

 

Maar nu ben je even kwijt wat de volgende stap is om weer terug naar die kern te gaan.

Maar waar moet je beginnen?

De oplossing is simpel;

Creëer een schaalbaar online aanbod wat automatisch verkoopt!

 

– Met een online training ga je van 1-op-1 naar 1-op-veel: Hierdoor kun jij veel meer mensen helpen –> meer impact met jouw bedrijf!

– Dankzij een simpel online aanbod kun je meer gaan verdienen zonder dat je harder hoeft te gaan werken

– Je hoeft niet meer de hele week met een volle agenda altijd aanwezig te zijn voor 1-op-1 klanten, maar kan dit weer gaan doen omdat je het leuk vindt. Niet omdat het moet…

– Jij hebt weer tijd voor jezelf en je gezin, om leuke dingen te gaan ondernemen en reizen: tijd om weer te gaan genieten van het leven!

 

”Als je een duwtje in de goede richting nodig hebt, kan ik Ashley zeker aanraden!’’

Sarah Aly

CEO Abundansea / Fotograaf, The Abundansea

”Ik zou Ashley absoluut aan iedereen aanraden die hele fijne communicatie, openheid en waar voor zijn geld wilt hebben!”

Anna Hoogland

Fotograaf, Discover Surroundings

Na het volgen van deze cursus:

 

– heb jij een onweerstaanbaar, schaalbaar online aanbod ontwikkeld en ben je gestart met je eerste klanten erin

– Bezit jij een unstoppable DURF mindset en weet jij dat je alle komende obstakels aan kan!

– Weet jij dat je elk moment weer een nieuwe online training kunt maken en verkopen, want al die skills en kennis bezit jij nu dankzij de academy!

– Kan jij 25% minder werken dankzij jouw simpele online aanbod; jouw LESS is MORE business staat als een boom! 

– Hierdoor heb jij meer impact want met jouw online aanbod kan je veel meer mensen helpen en bereiken dan alleen met 1-op-1. 

– En je houdt meer tijd over om te gaan leven: reizen, avonturen beleven en herinneringen creëren!

 

Wat krijg je?

– 12 modules vol met videolessen, practische opdrachten, checklists en templates waarmee jij een LESS is MORE business op kan zetten

– 3 maanden lang om de week Q&A met Ashley voor jouw vragen en feedback op wat je gemaakt hebt

– Zolang de cursus bestaat toegang tot alle video lessen

– Toegang tot de besloten community ‘vrouwen met een missie’

De modules:

Module 1.

Ondernemen met een D.U.R.F Mindset

Met deze unieke methode leer ik je hoe jij voortaan ALTIJD een plan van aanpak hebt en weet wat je te doen staatn. Je wordt niet meer tegen gehouden door belemmerende gedachtes. Nou okey, je hebt ze misschien nog wel, maar weet nu hoe je ermee om moet gaan zodat jij hup naar jouw droomleven wordt gelanceerd!

Module 2.

Jij bent uniek! Zo onderscheid jij je van de rest

Niets is belangrijker dan dat jij je onderscheid van de rest van de ondernemers. En het mooie is….daar hoef je eigenlijk zeer weinig voor te doen. In deze module leer ik jij hoe je je unieke krachten inzet waardoor jij langdurige relaties creëert met jouw (toekomstige) klanten.

Module 3.

Finetunen doelgroep en ideale klant

Nu je weet hoe jij je onderscheid van de rest, ga je aan de slag met het finetunen van jouw doelgroep en ideale klant. Na deze module weet je precies welke woorden jij kunt gebruiken zodat jouw doelgroep zich aangesproken voelt en direct een connectie voelt met jou.

Module 4.

Een onderwerp kiezen voor jouw online training

Het moment supreme! Waar gaat jouw online training over? Wat wordt het onderwerp waar jij jouw klanten in gaat laten shinen nadat ze jouw cursus hebben voltooid, en jouw klanten alleen maar méér van je willen horen? 

Module 5.

From 0 to hero; het resultaat van jouw cursus bepalen

Niets is belangrijker dan weten wat jouw klanten straks wel (en nog niet) kunnen. Jij wilt ervoor zorgen dat je HEROES creeërt met jouw cursus, en dat vereist een bepaalde tactiek wat betreft het bepalen van het eindresultaat.

Module 6.

De inhoud van jouw cursus creëren (lesmateriaal, kennis & skills)

De inhoud van je cursus maakt of breekt de ervaring van jouw klant. Daarom super belangrijk om goed over na te denken. Niet iedereen leert op dezelfde manier. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je alle leerstijlen meeneemt in jouw cursus, zodat je elke klant die nu jouw cursus volgt ook de beste leerervaring kan bieden om naar die HERO status te komen? 

Module 7.

De technische kant van jouw cursus

Ook voor de niet technici onder ons is het natuurlijk fijn als je weet hoe je jouw cursus nu online gaat krijgen op jouw site. Ik neem je mee op technici reis en laat je zien dat je eigenlijk niet zoveel techniek nodig hebt. Van gratis software tot dure all inclusive opties, aan het einde van deze module weet je wat jij kunt inzetten om jouw cursus online te zetten in de juiste vorm.

 

Module 8.

Van A naar Cursus

In module 8 gaan we de klantenreis van jouw cursist uitstippelen. Niet IN de cursus, maar VOORAFGAAND aan de cursus. Want hoe ga je ervoor zorgen dat mensen ook daadwerkelijk zich inschrijven? Werken weggevers nog? Wat is dan een goede weggever? En Is het handig om een upsell en downsell toe te voegen, of is dat passé? Je leert het in deze module.

 

Module 9.

Non conventionele marketingtechnieken vanuit verbinding

Jouw cursus aan de man brengen betekent dat je aan marketing zult moeten doen. En dat hoeft absoluut niet saai of vervelend te zijn. Ik laat je zien op welke manieren je jouw marketing LEUK kunt maken voor jezelf, en ervoor zorgt dat het helemaal niet voelt als verkopen!

 

Module 10.

Maak een converterende salespagina

De salespagina is hét moment dat je wilt dat jouw klanten op de JA knop drukken. In deze module leer je wat je absoluut WEL en absoluut NIET op die pagina moet neerzetten om te converteren. Uiteraard met real life voorbeelden.

Module 11.

Sell before you are ready

Aan het einde van deze module weet jij precies wat dit concept inhoudt en kun je niet wachten om het uit te gaan proberen! Best wel een beetje spannend natuurlijk…maar vooral heel leuk en efficiënt zodat jij niet voor niets werkt!

Module 12.

Wat is jouw cursus waard? (prijs bepalen van jouw cursus)

Een onderwerp waar veel missie ondernemers moeite mee hebben…wat ga je nu vragen voor jouw online cursus? We gaan aan de slag met jouw money mindset zodat jij daadwerkelijk durft te vragen wat jouw cursus waard is! 

Investering

 

Let op: Éénmalige aanbieding omdat dit een pilot versie is!

Hierna gaat de prijs omhoog en zal deze nooit meer voor deze prijs aangeboden worden

Ashley heeft mij geholpen om een keuze te maken, een duidelijk doel met een duidelijke strategie en daar vol voor gaan! Ik ben ontzettend blij met je advies en het heeft mij meer rust en vertrouwen gegeven in wat ik wil gaan doen! Dankjewel!”

Priscilla van Wijk

Online marketing & Virtual Assistant

”Door de vragen en feedback die Ashley stelde kon ik al snel dingen schrappen waardoor ik, vanuit een trechter, de kern kon pakken – een hoofdthema waar ik mee ver kan. Nogmaals, bedankt voor je tijd. Het was super waardevol voor mij.”

Ashwina Ganpat

Business Coach & Mentor, Ashwina

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer start de academy?

15 september 2022 starten we met de eerste module! Omdat dit een pilot is, komen de nieuwe modules elke week online. Daarom biedt ik deze eerste versie als een pilot aan voor een superlage prijs 🙂

Hoelang kan ik over de lessen doen?

Je kunt zo lang over de lessen doen als je wilt, je krijgt toegang tot het lesmateriaal zolang de cursus bestaat 🙂 Je krijgt 3 maanden toegang tot de besloten community met live Q&A. Daarna behoud je levenslang toegang tot de community voor iedereen die de online business academy heeft gedaan!

Is dit wel het juiste moment?

We snappen je twijfels. Echter…het is nooit het juiste moment voor verandering. Altijd is er wel iets in het leven waardoor het niet het juiste moment lijkt.

De belangrijkste les die wij hebben geleerd, is dat je bij twijfel het gewoon moet doen! De investering heb je al met de verkoop van 1 cursus terugverdiend én laten we eerlijk zijn…is het creëren van vrijheid in jouw business & leven niet onbetaalbaar?

Wat heb ik nog nodig als ik van start ga?

Ik leer je in de academie wat alle opties zijn. We behandelen alles wat je nodig hebt (denk aan camera en microfoons en elearning software). We kijken naar wat je nu al tot je beschikking hebt, en afhankelijk van jouw budget kunnen we kijken naar upgrades. Ik geef je alle opties, gratis of betaalde software 🙂 Zo kan jij zelf een overwogen keuze maken (met de hulp van mij als je dat wilt ;)) 

Ik ben al eens begonnen met een online training en heb al een gedeelte van mijn cursus staan. Is dit dan wel de juiste academie voor mij?

Jazeker! Door de stappen in de academie te volgen ga jij ervoor zorgen dat jouw cursus ook daadwerkelijk aansluit bij jouw ideale klant. Ik ga je mijn methodes leren en we gaan de fouten samen uit jouw training halen en hem zo optimaliseren dat je hem ook écht afmaakt en lanceert! We zijn geneigd het veel te groot te maken en we krijgen ook een enorme informatie overload online.

Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij je blijft focussen op de kern: LESS IS MORE! We gaan er dit keer een succes van maken!

Krijg ik een BTW factuur?
Jep! Als particulier kan je deze e-course als opleidingskosten invoeren bij je IB-aangifte.

Ben je al ondernemer? Dan kan je de BTW aftrekken en het gehele bedrag als zakelijke kosten opvoeren.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?

Als je alle opdrachten gedaan hebt (en dit aan mij kunt laten zien ;)) en je bent van mening dat je helemaal niks van deze academie geleerd hebt en het je niks opgeleverd heeft, krijg jij je geld terug.

Zonder kleine lettertjes of gedoe.

Want ik ben er 100% ervan overtuigd dat deze cursus jou een stap dichter bij je droomleven gaat brengen en jouw online business als een huis neer gaat zetten!

Het is tijd om te rocken met jouw bedrijf!

Ben jij klaar voor meer impact, terwijl je minder hard werkt, zodat jij meer tijd over houdt om te reizen en écht te gaan leven?  

De huidige aanbieding is alleen op deze pagina geldig!

cursus freenance

Ashley is een hele vriendelijke, open en doelgerichte coach die veel kennis heeft over ondernemen en hierdoor altijd wel een oplossing heeft voor een probleem van ondernemers. Ze heeft snel door hoe je in elkaar zit qua ondernemen en kan daardoor goed op je inspelen zodat ze jou zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kan helpen.

Ik zou Ashley zeker als coach aanraden!

Merlijn Mes

Lifecoach, Merocea Healing

”Ashley is empathisch en heeft een fijne stem. Ze is een luisterend oor en ik vond het gesprek fijn, ze heeft me wakker geschud. Ik zou Ashley zeker aanraden als coach!”

Monique