The Online Business Academy

MEER KLANTEN, VRIJHEID EN IMPACT

MET DE D.U.R.F MINDSET METHODE©

In 3 maanden creëer jij een onweerstaanbaar online aanbod zodat jij automatisch klanten aantrekt en helpt.

Terwijl je meer (financiële) vrijheid over houdt voor reizen en mooie herinneringen creëren met jouw gezin!

Ik heb een simpele vraag voor je: waarom ben jij jouw eigen bedrijf begonnen?

Was dat om…

3x in de rondte te werken en 24/7 met jouw bedrijf bezig te zijn?

Nog minder te verdienen dan je in loondienst deed? 

Nog minder vakantiedagen over te houden dan toen je nog voor een baas werkte, en dan ook nog eens je laptop dagelijks open te slaan?

Je druk te maken over of je de volgende maand wel genoeg klanten en inkomen hebt?

Te gaan twijfelen aan jouw kennis en skills, alleen maar omdat je het idee hebt dat niemand op jouw of jouw producten zit te wachten?

NO WAY…

Was onderstaande niet juist de bedoeling?!

Je bent een eigen bedrijf gestart om te werken op jouw voorwaarden wanneer jij wilt en waar jij wilt

Je bent ondernemer geworden om jouw passie achterna te gaan.

Je wilt bijdragen aan een betere wereld en zoveel mogelijk mensen helpen met jouw kennis en ervaringen.

Zodat je met plezier werkt zonder overspannen te raken en tijd hebt voor jouw gezin en jezelf!

Jij herkent jezelf in één van de volgende punten:

  • Je volgt (business) coaches op social media en neemt al hun adviezen serieus, maar het zijn er zoveel? Welke is nu de juiste?!

  • Je hebt al tientallen gratis e-books gedownload, trainingen gevolgd en webinars bij gewoond. Maar ergens weet je ook dat dit niet genoeg is voor een echte verandering

  • Je bent vooral in je eentje alles aan het proberen op te lossen, (betaalde) hulp vragen vind je lastig. Investeren zonder dat je genoeg geld binnen krijgt, houdt je ook tegen. Wat als het het niet waard is? 

  • Je stelt échte actie steeds uit, en rommelt maar wat aan. Want ergens ben je ook wel onzeker over jouw kennis en skills, wie zit er nu op jou te wachten? Je houdt je hierom (on)bewust klein.

  • Je past wel toe wat je leert, maar toch werkt het niet? Wat doe je fout?! Je wordt er onzeker van. 

Het #1 ding wat jij wilt, is dat jij kunt leven van jouw business,

zonder dat je daar 80 uur in de week voor hoeft te werken.

Maar door alle (goedbedoelde) adviezen en business strategieën ben je compleet het overzicht kwijt.

Wat is nu belangrijk? Wat niet? Wat is nu de beste vervolgstap die jij moet gaan zetten naar een succesvolle business?

Als jij nu geen actie onderneemt, zul je nog langer jouw baan in loondienst moeten aanhouden, of weer een baan moeten zoeken. Dit kan zo niet langer doorgaan.

Je merkt dat je steeds minder energie krijgt van je business omdat er te weinig resultaten uit komen. Zonder verandering in aanpak weet je niet of je dit nog langer wilt volhouden

De tijd glipt door jouw handen heen en je bent veelte veel energie kwijt aan kennis opslurpen. Hoe meer je leest, hoe meer spaghetti het in je hoofd lijkt. Nog een jaar zo aanmodderen gaat je geen succesvolle business opleveren.

JIJ wilt zichtbaar worden binnen jouw doelgroep en impact maken!

The Online Business Academy gaat je daarbij helpen:

Creëer een unstoppable D.U.R.F Mindset

Een succesvolle business opzetten is voor 80% mindset. Je leert met de unieke D.U.R.F mindset methode te werken zodat jij niet meer ten onder gaat aan jouw eigen gedachte ‘monstertjes’….

Zorg voor een ijzersterk fundament

Na de academy staat jouw fundament als een huis. Je twijfelt niet meer aan jouw doelgroep, weet exact wat zij nodig hebben én HOE jij ze bereikt met jouw boodschap.

Jouw online aanbod bedenken en maken

Je creëert een online aanbod voor jouw business waar jouw klanten op zitten te wachten. Met dit aanbod kun je straks gaan opschalen zodat jij niet meer uurtje factuurtje hoeft te werken.

Marketing voor coaches en experts

Geen business zonder marketing. Je leert hoe jij vanuit jouw hart je klanten kunt bereiken én resultaten kunt behalen. Geen one size fits all, maar een compleet overzicht van marketing technieken zodat jij nooit meer zonder klanten zit.

Stel je eens voor, dat over 3 maanden die business staat waar jij van droomt…

jij een unstoppable D.U.R.F mindset hebt waarmee je de hele wereld aan kan….

en je werkt met droomklanten die jou betalen wat je waard bent? 

Wat anderen zeggen:

Voordat ik begon aan the online business academy, vond ik het lastig om onze business zo in te gaan richten dat we er ook echt inkomsten mee konden genereren. Voor mijn gevoel ´mocht´ dit ook niet omdat we in de kunst- en cultuureducatie ondernemen. Deze mindset zorgde ervoor dat het bedrijf steeds meer op een lager pitje gezet werd, omdat het voornamelijk geven was en er niks substantieels uit kwam. Ik vond het ook lastig om de juiste winstgevende strategie erbij te zoeken.

Na het deelnemen van de challenge ´maak een onweerstaanbare weggever´ wist ik dat ik de aanbieding voor the online business academy MOEST pakken! Ik zat in de flow en we reisden op dat moment ook rond in ons camperbusje in Schotland. Dat zorgde voor een super sterk gevoel om actie te ondernemen omdat ik heel graag het reizen en werken wil combineren.

Al tijdens de eerste module vond mijn grootste omslag in mindset plaats; de opdrachten hielpen me in te zien dat ik het waard ben en dat onze expertise en producten waarde hebben. Dat zien, erkennen en hier proactief naar handelen, is de grootste mindset shift die ik heb gemaakt, en die me hielp doorpakken

Ik heb geleerd dat mijn business alleen maar kan groeien als je ook de juiste acties onderneemt. Met alleen dromen en hopen kom je er niet.  De academy was ‘de schop onder mijn kont’ om eigenaarschap te nemen en zonder uitstelgedrag in actie te komen om aan mijn business te werken. Het is daarnaast ook een stuk mindset training, wat verder gaat dan alleen maar business runnen.

De ondersteuning die je bij de academy krijgt en het heldere tijdspad , hielpen me om nu echt door te pakken!

Ik heb de academy nog niet helemaal doorlopen, maar nu al wel als resultaat dat onze website veel meer ingericht is op het aanbieden van ons aanbod en het dienen van onze doelgroep.

De modules over de customer journey en het finetunen van onze doelgroep hebben me daarbij heel erg geholpen. Er is nu veel meer focus, en ik en mijn bedrijfspartner denken veel gerichter na over welke stappen en acties we nemen en waarom. 

Ook hebben we nu een mailinglijst die organisch groeit en waar de eerste verkopen uit gekomen zijn!

Iris Steiner

Specialist cultuureducatie & verbindend onderwijs, www.toonzetters.com

Als startende ondernemer heb ik erg veel gehad aan het volgen van The Business Academy. De academy heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over het ondernemerschap.
Wat ik erg fijn vind aan de academy is dat het zo laagdrempelig is. Er wordt niet gestrooid met moeilijke termen waar ik als starter nog nooit van heb gehoord en de termen die er wel zijn, worden goed uitgelegd.
Binnen de cursus wordt er veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal, iets wat ik zelf erg fijn vind. Alle modules hebben een korte tekstuele uitleg en daarnaast filmpjes waarin alles wordt besproken.
Verwacht geen ‘statige filmpjes’ maar gewoon lekkere no-nonsense filmpjes. Ashley neemt je helemaal mee in haar reis als ondernemer en hierdoor merk je echt dat zij het beste met jou voor heeft. En jou als ondernemer wil laten groeien.
Omdat ik nog starter ben, waren alle modules waardevol voor mij. Al moet ik zeggen dat de module over het maken van de onweerstaanbare weggever het meest voor mij heeft betekend. Door deze module heb ik ingezien dat het ook voor mijn bedrijf waardevol is om gebruik te gaan maken van een weggever.
Als startende ondernemer was de academy erg waardevol, maar ik weet ook zeker dat ook voor ondernemers die al langer bezig zijn met hun business de academy zeker een aanrader als je verder wilt groeien en meer uit je bedrijf wilt halen!
Anne Hogerheijde

Mijn business was al een jaar gestart, maar het aantal klanten blijft nog iets achter. Omdat ik niet alleen klanten op consult wil hebben zocht ik ook nog een manier om omzet te verkrijgen aan de hand van een online aanbod wat niet afhankelijk is van mijn tijd.

Toen ik de academy vond, wist ik dat dit was wat ik zocht om dit stap voor stap succesvol te leren toepassen!

In de academy is mijn business mindset zeker verandert. Je wordt op een vriendelijke, maar serieuze manier aan het werk gezet, en de begeleiding van Ashley is hierin heel fijn en persoonlijk. 

Door de begeleiding kun je sparren en zo een doeltreffend plan maken. 

Ik heb ook leuke nieuwe inzichten gekregen door de oefeningen in de academy, die ik anders nooit had gekregen.

Zoals door bijvoorbeeld het doelgroep onderzoek, wat ik zonder de academy nooit had gedaan!

Helaas door wat omstandigheden had ik even wat minder tijd, maar ook hierbij is Ashely heel schappelijk en denkt ze met je mee, men dat voelt erg fijn.

Ik heb dankzij de academy meer duidelijkheid, focus en een DURF mindset 😉

Ik kan niet wachten op met meer focus weer lekker aan de slag te gaan, zodat mijn business nog verder kan bloeien!

Kim van Nuland

Hormooncoach, www.kimvannuland.com

De oplossing is simpel;

Creëer een business waarin jij een online aanbod en automatisering strategisch inzet; zodat jij je kunt gaan focussen op de KERN van jouw business voor meer vrijheid en tijd! 

– Door jouw fundament stevig en duidelijk voor ogen te hebben, ga je geen onnodige taken op je nemen en vergooi je geen tijd aan dingen die toch niet gaan werken. 

– Met een online training ga je van 1-op-1 naar 1-op-veel: Hierdoor kun jij veel meer mensen helpen –> meer impact met jouw bedrijf!

– Dankzij een online aanbod kun je meer gaan verdienen zonder dat je harder hoeft te gaan werken

– Je hoeft niet meer de hele week met een volle agenda altijd aanwezig te zijn voor 1-op-1 klanten, maar kan dit weer gaan doen omdat je het leuk vindt. Niet omdat het moet…

– Jij hebt weer tijd voor jezelf en je gezin, om leuke dingen te gaan ondernemen en reizen: tijd om weer te gaan genieten van het leven! 

Wat krijg je?

– 12 modules vol met videolessen

– Een uitgebreid werkboek bij elke module met praktische opdrachten, checklists en templates waarmee jij een LESS is MORE business op kan zetten

– 3x live Q&A met Ashley voor jouw vragen en feedback op wat je gemaakt hebt

– BONUS: Zolang de cursus bestaat toegang tot alle video lessen en exclusieve toegang tot expert masterclasses, zowel live en de opnames

 

De modules:

Module 1.

ONDERNEMEN MET EEN D.U.R.F MINDSET

Met deze unieke methode leer ik je hoe jij voortaan ALTIJD een plan van aanpak hebt en weet wat je te doen staat. Je wordt niet meer tegen gehouden door belemmerende gedachtes. Je weet nu hoe je hiermee om moet gaan zodat jij hup naar jouw droomleven wordt gelanceerd!

Module 2.

JIJ BENT UNIEK

Niets is belangrijker dan dat jij je onderscheid van de rest van de ondernemers. In deze module leer ik jij hoe je je unieke krachten inzet waardoor jij langdurige relaties creëert met jouw (toekomstige) klanten. Zo komen klanten naar JOU toe en willen met jou werken!

Module 3.

FINETUNEN DOELGROEP EN IDEALE KLANT

Nu je weet hoe jij je onderscheid van de rest, ga je aan de slag met het finetunen van jouw doelgroep en ideale klant. Na deze module weet je precies welke woorden jij kunt gebruiken zodat jouw doelgroep zich aangesproken voelt en direct een connectie voelt met jou.

Module 4.

EEN ONDERWERP KIEZEN VOOR JOUW ONLINE TRAINING

Waar gaat jouw online training over? Wat wordt het onderwerp waar jij jouw klanten in gaat laten shinen nadat ze jouw cursus hebben voltooid, en jouw klanten alleen maar méér van je willen horen? Je leert in deze module hoe je hét perfecte onderwerp kiest

Module 5.

CUSTOMER JOURNEY

Je leert wat de klantenreis van jouw klant is. Niet IN de cursus, maar VOORAFGAAND aan de cursus. Want hoe ga je ervoor zorgen dat mensen ook daadwerkelijk zich inschrijven? Werken weggevers nog? Wat is dan een goede weggever? En Is het handig om een upsell en downsell toe te voegen, of is dat passé? Je leert het in deze module.

Module 6.

ONWEERSTAANBARE WEGGEVER MAKEN

In deze module leer je hoe je een maillinglijst opbouwt met een weggever. Je leert de vereisten voor een onweerstaanbare weggever kennen en hoe je deze automatiseert. 

Module 7.

MAAK EEN CONVERTERENDE WEBSITE

Jouw online aanbod gaat hand in hand met jouw website. Daarom nemen we die in deze module onder de loep en leer je hoe je van jouw website bezoekers klanten maakt!

 

Module 8.

WAT IS JOUW CURSUS WAARD?

Een onderwerp waar veel missie ondernemers moeite mee hebben…wat ga je nu vragen voor jouw online cursus? We gaan aan de slag met jouw money mindset zodat jij daadwerkelijk durft te vragen wat jouw cursus waard is! 

 

Module 9.

SELL BEFORE YOU ARE READY

Je maakt kennis met een super effectieve en efficiënte marketing techniek die ervoor gaat zorgen dat jij jouw cursus al verkocht hebt voordat je hem gemaakt hebt. Als dat geen motivatie is om hem daadwerkelijk te gaan maken! People are waiting for you!

 

Module 10.

MARKETING VANUIT JE HART

Kennisondernemers en coaches hebben vaak een hekel aan marketing. In deze module leer je hoe ook jij marketing kunt gaan toepassen die het best bij jouw past. Uiteindelijk wil je natuurlijk toch omzet draaien en daar gaat deze module je bij helpen.

Module 11.

CONTENT CREATIE

Hoe ga je jouw content van jouw online cursus zo inrichten dat jouw cursist ook daadwerkelijk resultaten gaat boeken? Aan de hand van psychologie en e-learning kennis leer je de meest optimale manier hiervoor. 

Module 12.

DE TECHNISCHE KANT VAN JOUW CURSUS

Je hoeft helemaal niet technisch te zijn om een online aanbod toe te voegen aan jouw website. Tevens hoeft je dit helemaal niet veel te kosten. In deze module leer je gratis en betaalde tools kennen die jij kunt gebruiken om jouw online cursus zo snel mogelijk online te zetten! 

Investering

Online Cursus Freenance - Hoeveel kost jouw droomleven?

t.w.v. €99

3x live Q&A voor hands-on feedback van Ashley

t.w.v. €500

3 maanden toegang tot besloten community waar je 24/7 jouw vragen kan stellen

t.w.v. €250

Na het volgen van deze academy:

 

– heb jij een onweerstaanbaar, schaalbaar online aanbod ontwikkeld en ben je gestart met je eerste klanten erin

– Bezit jij een unstoppable DURF mindset en weet jij dat je alle komende obstakels aan kan!

– Weet jij dat je elk moment weer een nieuwe online training kunt maken en verkopen, want al die skills en kennis bezit jij nu dankzij de academy!

– Kan jij 25% minder werken dankzij jouw simpele online aanbod; jouw LESS is MORE business staat als een boom! 

– Hierdoor heb jij meer impact want met jouw online aanbod kan je veel meer mensen helpen en bereiken dan alleen met 1-op-1. 

– En je houdt meer tijd over om te gaan leven: reizen, avonturen beleven en herinneringen creëren!

 

Ashley heeft mij geholpen om een keuze te maken, een duidelijk doel met een duidelijke strategie en daar vol voor gaan! Ik ben ontzettend blij met je advies en het heeft mij meer rust en vertrouwen gegeven in wat ik wil gaan doen! Dankjewel!”

Priscilla van Wijk

Online marketing & Virtual Assistant

”Door de vragen en feedback die Ashley stelde kon ik al snel dingen schrappen waardoor ik, vanuit een trechter, de kern kon pakken – een hoofdthema waar ik mee ver kan. Nogmaals, bedankt voor je tijd. Het was super waardevol voor mij.”

Ashwina Ganpat

Business Coach & Mentor, Ashwina

Claim nu jouw plekje en gun jezelf deze groei en ondersteuning om jouw business succesvol te gaan maken!

Creëer in 3 maanden een onweerstaanbaar online aanbod met de all-inclusive Online Business Academy

– 12 modules met alle kennis die jij nodig hebt om een online aanbod te creëren dat verkoopt  

– Werkboeken met praktische opdrachten, checklists en templates om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken  

– GEEN technische kennis nodig voor deze academy!

INCLUSIEF:

BONUS 1: 3x live Q&A voor hands-on feedback van Ashley (t.w.v €500)

BONUS 2: besloten community waar je 24/7 jouw vragen kan stellen (t.w.v. €250)

BONUS 3: crash course freenance: hoeveel kost het om jouw droomleven waar te gaan maken? (t.w.v. €99)

TOTALE WAARDE:

€3500 NU VOOR €2500

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze academy bedoelt?

De academy is geschikt voor kennisondernemers, coaches en experts die een missie hebben. Je hebt al een tijdje een business maar deze loopt of 1. niet goed genoeg om van rond te komen of 2. wel goed, maar je werkt vooral 1-op-1 waardoor je jouw tijd ruilt voor geld. Je wilt toewerken naar een business model waarin je ook een andere inkomstenstroom hebt, waarin je niet je tijd voor geld verruild, maar jouw kennis! In de academy wordt je hierin stap voor stap begeleid. 

Is deze academy ook geschikt voor starters?

De academy is zeker geschikt voor starters, je leert in deze academy alles wat je nodig hebt om een succesvolle online business op te zetten. Door de academy te volgen neem je een shortcut naar succes, want je kunt nu zonder afleiding en hersenspinsels aan de slag met het opzetten van jouw business!

Wanneer start de academy?

Je kunt direct aan de slag na aanschaf! Je ontvangt een mail met jouw inloggegevens. Daarnaast ontvang je twee wekelijks een zoomlink voor de live Q&A sessies gedurende de drie maanden. 

Hoelang kan ik over de lessen doen?

Je kunt zo lang over de lessen doen als je wilt, je krijgt toegang tot het lesmateriaal zolang de cursus bestaat 🙂 Je krijgt 3 maanden toegang tot de besloten community met live Q&A. Daarna behoud je levenslang toegang tot de community voor iedereen die de online business academy heeft gedaan!

Is dit wel het juiste moment?

Ik snap je twijfels. Echter…het is nooit het juiste moment voor verandering. Altijd is er wel iets in het leven waardoor het niet het juiste moment lijkt.

De belangrijkste les die ik heb geleerd, is dat je bij twijfel het gewoon moet doen! De investering heb je al met de verkoop van 1 cursus terugverdiend én laten we eerlijk zijn…is het creëren van vrijheid in jouw business & leven niet onbetaalbaar? 

Wat heb ik nog nodig als ik van start ga?

Ik leer je in de academie wat alle opties zijn. We behandelen alles wat je nodig hebt (denk aan camera en microfoons en e-learning software). We kijken naar wat je nu al tot je beschikking hebt, en afhankelijk van jouw budget kunnen we kijken naar upgrades. Ik geef je alle opties, gratis of betaalde software 🙂 Zo kan jij zelf een overwogen keuze maken (met de hulp van mij als je dat wilt ;)) 

Ik ben al eens begonnen met een online training en heb al een gedeelte van mijn cursus staan. Is dit dan wel de juiste academie voor mij?

Jazeker! Door de stappen in de academie te volgen ga jij ervoor zorgen dat jouw cursus ook daadwerkelijk aansluit bij jouw ideale klant. Ik ga je mijn methodes leren en we gaan de fouten samen uit jouw training halen en hem zo optimaliseren dat je hem ook écht afmaakt en lanceert! We zijn geneigd het veel te groot te maken en we krijgen ook een enorme informatie overload online.

Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij je blijft focussen op de kern: LESS IS MORE! We gaan er dit keer een succes van maken! En de live sessies zorgen ervoor dat je ook daadwerkelijk feedback krijgt ipv alleen zelf aan de slag gaat. 

Krijg ik een BTW factuur?

Jep! Als particulier kan je deze e-course als opleidingskosten invoeren bij je IB-aangifte. De mail die jij krijgt is jouw betaalbewijs en kun je gebruiken als factuur.

Ben je al ondernemer? Dan kan je de BTW aftrekken en het gehele bedrag als zakelijke kosten opvoeren.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?

Als je alle opdrachten gedaan hebt (en dit aan mij kunt laten zien ;)) en je bent van mening dat je helemaal niks van deze academie geleerd hebt en het je niks opgeleverd heeft, krijg jij je geld terug.

Zonder kleine lettertjes of gedoe.

Want ik ben er 100% ervan overtuigd dat deze cursus jou een stap dichter bij je droomleven gaat brengen en jouw online business als een huis neer gaat zetten!

Het is tijd om te rocken met jouw bedrijf!

Ben jij klaar voor meer impact, terwijl je minder hard werkt, zodat jij meer tijd over houdt om te reizen en écht te gaan leven?  

De huidige aanbieding is alleen op deze pagina geldig!

cursus freenance

Ashley is een hele vriendelijke, open en doelgerichte coach die veel kennis heeft over ondernemen en hierdoor altijd wel een oplossing heeft voor een probleem van ondernemers. Ze heeft snel door hoe je in elkaar zit qua ondernemen en kan daardoor goed op je inspelen zodat ze jou zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kan helpen.

Ik zou Ashley zeker als coach aanraden!

Merlijn Mes

Lifecoach, Merocea Healing

”Ashley is empathisch en heeft een fijne stem. Ze is een luisterend oor en ik vond het gesprek fijn, ze heeft me wakker geschud. Ik zou Ashley zeker aanraden als coach!”

Monique