The Online Business Academy

ontdek hoe ik MAX 24 uur werk en mijn droomleven leef dankzij mijn online business

Door Gebruik Te Maken Van Mijn Bewezen No Nonsense Stappenplan En De D.U.R.F Mindset Methode Creëer Jij Sneller Dan Ooit (Financiële) Vrijheid!

 

”Ik verdwaal in alle mogelijkheden, wat is nu de beste stap voor mij naar een succesvolle online business?”

”Hoe kom ik aan meer vrije tijd?”

” Welke stappen moet ik doorlopen om met mijn passie geld te gaan verdienen?”

”Ik wil locatie onafhankelijk werken op mijn eigen voorwaarden, maar waar begin ik?”

‘Wat is nu écht haalbaar voor mij in mijn situatie?’

”Ik geloof niet in die gouden bergen die iedereen belooft. Is er ook gewoon een no-nonsense realistisch plan?”

Jij….

  • volgt meerdere (business) coaches op social media, maar welk advies is nu het beste?

  • hebt een smartphone vol gedownloade gratis e-books, cursussen en webinars. Allemaal vertellen ze je weer iets anders wat belangrijk is en daar raak je van in de war!

  • hebt al eerder hulp ingeschakeld in de vorm van coaching, cursussen en academies. Maar helaas zonder resultaat…(I feel you)

  • Zoekt naar een bewezen no-nonsense stappenplan, waardoor je niet meer hoeft te twijfelen aan de beste volgende stap.

  • twijfelt stiekem best vaak aan je expertstatus en skills. Daardoor zet je jouw acties niet door en switch je steeds van aanpak.

  • Wilt wel vrijheid, maar weet onderhand niet meer hoe je dat moet waarmaken. Steun in je omgeving is ook ver te zoeken.

  • Bent he-le-maal klaar met alle ballen hooghouden en wilt gewoon succes boeken en een duidelijk stappenplan om jouw idee succesvol te maken en vrijheid te ervaren zonder geldstress!

En alle hulp die jij al hebt ingeschakeld om jouw online business te creëren bracht niet echt het resultaat teweeg wat je verwachtte…

Je voelde je meer zoals deze vrouw hieronder:

online business academy ashley timmermans wipe out
online business academy ashley timmermans wipe out

Onderhand ben je langzaam moe aan het worden en vraag je je af wanneer je jouw manier vindt om die vrijheid te gaan ervaren…

Jij voelt dat het écht wel in je zit…maar het is gewoon nog niet gelukt om echt jouw volle potentie te benutten.

Weet dat (financiële) vrijheid ook voor jou binnen handbereik ligt…

Ein-de-lijk begrijp je het, en gebeurt het!

Jouw cashflow stijgt en je kunt steeds meer leven op eigen voorwaarden!

 

Zullen we het vanaf nu gewoon simpel houden?

Je hebt namelijk maar twee dingen écht nodig om een succesvolle online business te creëren:

#1 Een goed business idee

Alles valt of staat bij jouw onderwerp en aanbod.

Jouw businessidee is succesvol als er vraag naar is én jij het interessant genoeg vind om een business in te starten

#2 Een duidelijk, bewezen stappenplan

Eentje die de B*llSh*t weglaat…

En de waardevolle informatie voor jou al uit het online oerwoud heeft gefilterd!

 

(Yes…Dat is wat ik voor je gedaan heb 

 En deze twee dingen zijn simpelweg het ‘geheim’ van een succesvolle online busineses creëren die je vrijheid, tijd en geld gaan geven!

En wat had ik graag gewild dat iemand mij dit onder mijn neus gedrukt had, toen ik me in 2015 inschreef bij de KvK!

Maar ik heb het zelf allemaal moeten uitpluizen. Het kostte me veel geld, frustratie en stress om maar niet de successen te bereiken die me werden beloofd door alle online ‘gurus’.

Fast forward naar nu:

✔️ Werk ik max. 24 uur per week

✔️ Homeschool ik onze kids en ben ik bij ze wanneer ik dat wil

✔️ Reizen we wanneer we willen naar de mooiste surfbestemmingen ter wereld

✔️ Creëerde ik de D.U.R.F Mindset methode voor een unstoppable positieve ondernemersmindset

✔️ Heb ik al meer dan 50 ondernemers mogen helpen en inspireren om een online business te creëren voor meer vrijheid.

✔️ Leef ik mijn droomleven samen met mijn gezin én komen er alleen maar meer tevreden klanten bij!

Ben jij de volgende ondernemer die een succesvolle online business met een ijzersterk fundament neerzet dankzij de online business academy?

  

Zodat jij een schaalbaar inkomen hebt, terwijl je mensen met jouw kennis en skills helpt.

 

Terwijl jij zelf de vrijheid hebt om jouw leven in te vullen hoe jij wilt mét genoeg geld voor de leuke dingen!

 

De academy in een notendop:

Creëer een unstoppable D.U.R.F Mindset

Jouw online business opzetten is voor 80% mindset. Je leert met de unieke D.U.R.F mindset methode te werken zodat jij niet meer ten onder gaat aan jouw eigen gedachte ‘monstertjes’….

Zorg voor een ijzersterk fundament

Na de academy staat jouw fundament voor jouw online aanbod als een huis. Je twijfelt niet meer aan jouw doelgroep, weet exact wat zij nodig hebben én HOE jij ze bereikt met jouw boodschap door het toepassen van deze bewezen technieken.

Jezelf en je producten op waarde schatten

Je creëert een aanbod voor jouw business waar jouw klanten op zitten te wachten. Je durft prijzen te vragen die jijzelf en jouw producten waard zijn! Ik help je afrekenen met de prijsplafonds die je voor jezelf gecreëerd hebt, maar we blijven wel realistisch!

Marketing voor coaches en experts

Geen business zonder marketing. Je leert hoe jij vanuit jouw hart je klanten kunt bereiken én resultaten kunt behalen. Geen one size fits all, maar een compleet overzicht van marketing technieken zodat jij nooit meer zonder klanten zit. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Voordat ik begon aan the online business academy, vond ik het lastig om onze business zo in te gaan richten dat we er ook echt inkomsten mee konden genereren.

Al tijdens de eerste module vond mijn grootste omslag in mindset plaats en heb ik een grote shift gemaakt die me hielp doorpakken!  

De academy was ‘de schop onder mijn kont’ om eigenaarschap te nemen en zonder uitstelgedrag in actie te komen om aan mijn business te werken. 

Ook hebben we nu een mailinglijst die organisch groeit en waar de eerste verkopen uit gekomen zijn!

Iris Steiner

Specialist cultuureducatie & verbindend onderwijs, www.toonzetters.com

Zo kan ook jouw leven eruit zien na het volgen van de academy:

✔️ Je kunt stoppen met werken in loondienst of uurtje factuurtje! Nooit meer in de file staan of een baas die aan je kop zeurt.

✔️ Je bent iets duurzaams aan het opbouwen vanuit jouw passie waarmee je ook nog eens mensen helpt en dus bijdraagt aan een mooiere wereld! Jij werkt met plezier!

✔️ Je kunt gaan werken waar en wanneer je maar wilt, zodat je dit met reizen kunt combineren (als je dit natuurlijk wilt). Enkeltje Costa Rica? Komt voor elkaar! Of een winter in de zon in Spanje? Niks houd jou meer tegen!

✔️ Je houdt meer geld over om door te investeren voor meer ‘Freedom Cashflows’ die je ook weer geld gaan opleveren. Op naar complete financiële vrijheid!

Je hoeft niet op je uitgaven te letten of bang te zijn dat je rekening in het rood gaat. Zelfs die rondreis Nieuw-Zeeland kan je straks van je lijstje afstrepen zonder enige moeite!

✔️ Je hoeft niet de hele week met een volle agenda altijd aanwezig te zijn voor 1-op-1 klanten, maar kan dit doen omdat je het leuk vindt en alleen als je wilt. Jij deelt je tijd zelf in en kiest zelf je klanten uit met wie je wilt samenwerken.

✔️ Jij hebt genoeg tijd voor jezelf, om leuke dingen te gaan ondernemen en reizen: tijd om weer te gaan genieten van het leven! Surfles nemen doordeweeks? Het kan! Eindeloos staren over de zee op een maandagochtend? Jij wel! Een woensdagmiddag borrel zonder de volgende ochtend te hoeven werken? Thats you!

De modules:

Module 1.

ONDERNEMEN MET EEN D.U.R.F MINDSET

Met deze unieke methode leer ik je hoe jij voortaan ALTIJD een plan van aanpak hebt en weet wat je te doen staat. Je wordt niet meer tegen gehouden door belemmerende gedachtes. Je weet nu hoe je hiermee om moet gaan zodat jij hup naar jouw droomleven wordt gelanceerd!

Module 2.

JIJ BENT UNIEK

Niets is belangrijker dan dat jij je onderscheid van de rest van de ondernemers. In deze module leer ik jij hoe je je unieke krachten inzet waardoor jij langdurige relaties creëert met jouw (toekomstige) klanten. Zo komen klanten naar JOU toe en willen met jou werken!

Module 3.

FINETUNEN DOELGROEP EN IDEALE KLANT

Nu je weet hoe jij je onderscheid van de rest, ga je aan de slag met het finetunen van jouw doelgroep en ideale klant. Na deze module weet je precies welke woorden jij kunt gebruiken zodat jouw doelgroep zich aangesproken voelt en direct een connectie voelt met jou.

Module 4.

EEN ONDERWERP KIEZEN VOOR JOUW ONLINE AANBOD

Waar gaat jouw online training over? Wat wordt het onderwerp waar jij jouw klanten in gaat laten shinen nadat ze jouw cursus hebben voltooid, en jouw klanten alleen maar méér van je willen horen? Je leert in deze module hoe je hét perfecte onderwerp kiest

Module 5.

CUSTOMER JOURNEY

Je leert wat de klantenreis van jouw klant is. Niet IN de cursus, maar VOORAFGAAND aan de cursus. Want hoe ga je ervoor zorgen dat mensen ook daadwerkelijk zich inschrijven? Werken weggevers nog? Wat is dan een goede weggever? En Is het handig om een upsell en downsell toe te voegen, of is dat passé? Je leert het in deze module.

Module 6.

ONWEERSTAANBARE WEGGEVER MAKEN

In deze module leer je hoe je een maillinglijst opbouwt met een weggever. Je leert de vereisten voor een onweerstaanbare weggever kennen en hoe je deze automatiseert. 

Module 7.

MAAK EEN CONVERTERENDE WEBSITE

Jouw online aanbod gaat hand in hand met jouw website. Daarom nemen we die in deze module onder de loep en leer je hoe je van jouw website bezoekers klanten maakt!

 

Module 8.

WAT IS JOUW AANBOD WAARD?

Een onderwerp waar veel missie ondernemers moeite mee hebben…wat ga je nu vragen voor jouw online cursus? We gaan aan de slag met jouw money mindset zodat jij daadwerkelijk durft te vragen wat jouw cursus waard is! 

 

Module 9.

SELL BEFORE YOU ARE READY

Je maakt kennis met een super effectieve en efficiënte marketing techniek die ervoor gaat zorgen dat jij jouw cursus al verkocht hebt voordat je hem gemaakt hebt. Als dat geen motivatie is om hem daadwerkelijk te gaan maken! People are waiting for you!

 

Module 10.

MARKETING VANUIT JE HART

Kennisondernemers en coaches hebben vaak een hekel aan marketing. In deze module leer je hoe ook jij marketing kunt gaan toepassen die het best bij jouw past. Uiteindelijk wil je natuurlijk toch omzet draaien en daar gaat deze module je bij helpen.

Module 11.

CONTENT CREATIE

Hoe ga je jouw content van jouw online cursus zo inrichten dat jouw cursist ook daadwerkelijk resultaten gaat boeken? Aan de hand van psychologie en e-learning kennis leer je de meest optimale manier hiervoor. 

Module 12.

DE TECHNISCHE KANT VAN JOUW CURSUS

Je hoeft helemaal niet technisch te zijn om een online aanbod toe te voegen aan jouw website. Tevens hoeft je dit helemaal niet veel te kosten. In deze module leer je gratis en betaalde tools kennen die jij kunt gebruiken om jouw online cursus zo snel mogelijk online te zetten! 

⭐⭐⭐⭐⭐

De academy heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over het ondernemerschap.

Wat ik erg fijn vind aan de academy is dat het zo laagdrempelig is.

Verwacht geen ‘statige filmpjes’ maar gewoon lekkere no-nonsense filmpjes.

Ashley neemt je helemaal mee in haar reis als ondernemer en hierdoor merk je echt dat zij het beste met jou voor heeft. En jou als ondernemer wil laten groeien.

Als startende ondernemer was de academy erg waardevol, maar ik weet ook zeker dat ook voor ondernemers die al langer bezig zijn met hun business de academy zeker een aanrader als je verder wilt groeien en meer uit je bedrijf wilt halen!
Anne Hogerheijde

Freelance Tekstschrijver

Het #1 ding wat jij wilt, is dat jij kunt genieten van het leven en mooie herinneringen kunt creëren. ZONDER geldstress!

Maar door alle (goedbedoelde) adviezen en passief inkomen guru’s ben je compleet het overzicht kwijt.

Wat is nu haalbaar en wat niet? Ik snap je helemaal.

Want ik was zelf 10 jaar geleden ook op zoek.

Net zoals jij. Naar DE manier om uit de ratrace te ontsnappen (en vooral ook eruit te blijven op lange termijn). Alleen hoe vind je nu de manier als iedereen beweert dat er maar één manier is?

Je krijgt dan keuzestress. En stapt uiteindelijk maar in de duurste cursus die er is want dat zal dan wel het ‘beste’ zijn.

Helaas bied dit geen garantie op resultaat. Want uiteindelijk zul je het zelf moeten doen. Ik heb precies in jouw schoenen gestaan. Volgde voor duizenden euro’s cursussen. De ene nog exclusiever en meer ‘gelikt’ dan de ander. 

Allemaal gooien ze met 10k beloften en meer. En natuurlijk zijn al die programma’s eigenlijk miljoenen waard…blablabla.

Ik besluit om het anders te doen. En wil jou op een laagdrempelige manier helpen zodat je budget overhoud om in je business te investeren.

Ik zou eigenlijk high-end prijzen moeten vragen volgens mijn klanten en collega-ondernemers

De gemiddelde prijs ligt voor een soortgelijke academy namelijk rond de 1500 euro met uitschieters naar de 5000 euro! 

Maar dat doe ik niet. Ik help liever zoveel mogelijk mensen door mijn kennis te delen. En ik wil alles behalve dat jij aan het einde van deze cursus denkt ‘ik heb wel veel geleerd…maar het was wel duur’

Sterker nog…

Waarschijnlijk lees jij argwanend deze sales page omdat je al zoveel cursussen als deze voorbij hebt zien komen voor duizenden euros. 

En dan word je uiteindelijk niet eens begeleid door de coach zelf, maar door een team. 

Not my type of teaching 😅

 

Je kunt bij mij of super laagdrempelig instappen in mijn DIY academy óf kiezen voor begeleiding van MIJ persoonlijk. Zodat jij op jouw manier jouw leven op eigen voorwaarden kunt creëren, met dat extra zetje in de rug.

En nee, ik ben geen startend ondernemer. Ik schreef mezelf voor het eerst in 2013 in bij de KvK en deel dus mijn 10+ jaar ondernemerservaring met jou voor een no-brainer prijs. 

Gewoonweg omdat het mijn doel is om je te helpen te blijven geloven in jouw dromen en ervoor te gaan.

Want jij kan dit. 

En mijn online business academy kan jouw pad naar succes enorm verkorten, als je er natuurlijk open voor staat om ook daadwerkelijk in actie te komen😉  

Wat ik je wel ook wil meegeven, voordat ik straks scheve ogen krijg…

Is dat een online business opzetten niet iets is wat iedereen met twee vingers in de neus doet.

Mijn snelste cursist verkocht binnen een maand. Maar gemiddeld gezien kost het 4 tot 6 maanden om de eerste verkopen te genereren.

Ik ga jou geen gouden bergen beloven. Het enige wat ik kan doen is je zo goed mogelijk helpen en begeleiden, zodat de weg naar succes voor jou zo kort mogelijk wordt.

En dat doe ik door jou een concreet, no-nonsense stappenplan te bieden waar je op deze pagina direct toegang tot kan krijgen.

Je zult zelf een gezonde portie motivatie, tijd en doorzettingsvermogen moeten hebben om ook resultaten te bereiken.

Maar dat snapte je waarschijnlijk al wel.

Anyway…dat gezegd hebbende…

Voeg jij je bij de vele andere ondernemers die de academie al met succes doorlopen hebben?

Ashley Timmermans Coaching

”Your time to LIVE is now!”

 

Start vandaag nog met het creëren van een fulltime inkomen met jouw online business met mijn concrete stappenplan en opdrachten:

In 12 stappen staat jouw online business online 

Je krijgt alle kennis die jij nodig hebt om een schaalbare online business op te zetten die je vrijheid en tijd gaat geven, zonder de B*llSh*t zodat je zo snel mogelijk van start kunt met geld verdienen!

De academie is opgesteld op basis van mijn persoonlijke ondernemerservaring én de vele 1-op-1 klanten die ik heb mogen helpen een succesvolle online business op te zetten. Je krijgt dus toegang tot de werkende business strategieën op basis van ervaring! 

Online Business Academy Werkboek

Met praktische concrete opdrachten, checklists en templates zodat jij op een zo makkelijk en snel mogelijke manier jouw schaalbare online business opzet. Door de opdrachten te doen zet je in principe je complete business op, dus geen extra werk meer erbij!

 

NU INCLUSIEF:

BONUS #1 (twv €350)

Bonus Masterclasses van Experts Leer van de beste ondernemers over instagram marketing, videomarketing en funnels. Jij krijgt lifetime toegang tot alle opnames en kunt live aanwezig zijn bij de masterclasses die nog komen. 

BONUS #2 (twv €300)

ChatGPT Mastery cursus zodat jij AI slim kunt gaan inzetten binnen jouw business. Tijdens de academy, maar ook erna. Met ChatGPT kun je jezelf heel veel tijd en moeite besparen binnen jouw business en maak je jouw business toekomstproof. Ik laat je in elke module zien hoe!

BONUS #3 (twv €47)

‘De droomcalculator’ waarin ik je tips geef om naar jouw droomleven toe te werken op financieel gebied. Vaak is jouw droomleven namelijk haalbaarder dan je nu denkt.

Deze cursus helpt je inzichtelijk te krijgen waar je nu financieel staat, en waar je heen wilt in de toekomst. We gaan écht voor jouw droomleven en daar hoort inzicht in je financiën (op privé vlak) ook bij!

BONUS #4 (twv €47)

‘Time Creators’ is één van mijn meest waardevolle cursussen waarin ik je middels audio lessen mijn beste manieren deel om meer tijd en vrijheid te creëren. Ik laat zien hoe ik optimaal gebruik maak van mijn tijd en hoe ik mijn taken inplan, zodat jij hier je voordeel uit kan doen en ook toe kan werken naar een 20 urige werkweek (of minder!)

BONUS #5 (twv onbetaalbaar)

Ik heb er zelf altijd een enorme hekel aan als iets tijdelijk is. Daarom geef ik je lifetime access kado tot de online business academy.

Jij behoudt dus onbeperkt toegang tot de academy zolang hij bestaat. Dit betekent dat jij altijd iets hebt om op terug te vallen.

Nieuwe business opzetten? Kun je gewoon de academy er weer bij pakken. 

AANBIEDING:

Je krijgt nu toegang tot de academy incl bonussen voor slechts

497 euro ipv 1897 euro excl btw

(of betaal in 6 termijnen van 90 euro of 12 termijnen van 50 euro)

En omdat 100% overtuigd ben van de waarde van deze opleiding, geef ik je een tevredenheidsgarantie. Als jij binnen 14 dagen besluit dat deze academy niks voor jou is, om welke reden dan ook…krijg jij je geld terug. Zonder kleine lettertjes of gedoe.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn business was al een jaar gestart, maar het aantal klanten blijft nog iets achter. Omdat ik niet alleen klanten op consult wil hebben zocht ik ook nog een manier om omzet te verkrijgen aan de hand van een online aanbod wat niet afhankelijk is van mijn tijd.

Toen ik de academy vond, wist ik dat dit was wat ik zocht om dit stap voor stap succesvol te leren toepassen! 

Ik heb ook leuke nieuwe inzichten gekregen door de oefeningen in de academy, die ik anders nooit had gekregen.

Zoals door bijvoorbeeld het doelgroep onderzoek, wat ik zonder de academy nooit had gedaan!

Ik heb dankzij de academy meer duidelijkheid, focus en een DURF mindset 😉

Ik kan niet wachten op met meer focus weer lekker aan de slag te gaan, zodat mijn business nog verder kan bloeien!

Kim van Nuland

Hormooncoach, www.kimvannuland.com

Als jij nu geen actie onderneemt, zul je nog langer jouw baan in loondienst moeten aanhouden, of weer een baan moeten zoeken. Dit kan zo niet langer doorgaan.

Je merkt dat je steeds minder energie krijgt van je werk omdat er te weinig resultaten uit komen. Zonder verandering in aanpak weet je niet of je dit nog langer wilt volhouden

✘ De tijd glipt door jouw handen heen en je bent veel te veel energie kwijt aan kennis opslurpen. Hoe meer je leest, hoe meer spaghetti het in je hoofd lijkt. Nog een jaar zo aanmodderen gaat je geen succesvolle business opleveren.

✘ Je hebt te weinig tijd om dit nu op te pakken en wacht nog even op een beter moment. Alleen ergens weet je natuurlijk ook wel dat dat moment niet komt…

✘ Je kunt deze pagina weer wegklikken en wachten op een beter aanbod…weet alleen dat dat er niet is dus bespaar je die moeite en tijd maar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze academy bedoelt?

De academy is geschikt voor iedereen met een verlangen om een extra inkomstenstroom te creëren die niet afhankelijk is van jouw tijd. Je wilt heel graag locatie onafhankelijk kunnen werken, of gewoon een inkomstenstroom creëren die je extra financiële ruimte gaat geven om jouw droomleven te gaan leiden! Financiële onafhankelijkheid is iets waar je naar streeft, alleen je wilt niet op een houtje kauwen tot het zover is of 80 uur per week werken. Als je je hier in herkent, is het creëren van een online business met mijn methode wat voor jou.

Is deze academy ook geschikt voor niet ondernemers?

De academy is zowel geschikt voor als jij (nog) in loondienst bent, net gestart bent met ondernemen of al vergevorderd bent.  In de acadmey leer je om een cashflow op te zetten die los staat van wat je nu doet. Als jij ondernemer bent en je wilt graag een schaalbaar online aanbod toevoegen aan jouw bestaande business, is dit alleen maar mooi meegenomen. Zo niet, geen probleem. Ik help je in de academy om het juiste onderwerp te kiezen wat bij jou past. Zelfs als je nu nog geen flauw idee hebt wat dat dan kan zijn! Als je maar de motivatie en het doorzettingsvermogen hebt om een semi-passieve cashflow te creëren!

Wanneer start de academy?

Je kunt direct aan de slag na aanschaf! Je ontvangt een mail met jouw inloggegevens en toegang voor de community.

Hoelang kan ik over de lessen doen?

Je kunt zo lang over de lessen doen als je wilt, je krijgt toegang tot het lesmateriaal zolang de academy bestaat 🙂 Voor jou eigen idee, de snelste cursist verkocht binnen één maand een online product., maar de gemiddelde deelnemer doet er 4 maanden over om alles op te zetten. 

Is dit wel het juiste moment?

Ik snap je twijfels. Echter…het is nooit het juiste moment voor verandering. Altijd is er wel iets in het leven waardoor het niet het juiste moment lijkt.

De belangrijkste les die ik heb geleerd, is dat je bij twijfel het gewoon moet doen! Het klinkt suf, maar als dit de investering is die ervoor zorgt dat jouw droomleven werkelijkheid wordt, dan zou de prijs nog wel x10 kunnen of zelfs meer! In het ergste geval weet je dat dit niks voor je is, maar heb je het in ieder geval een kans gegeven.

Wat heb ik nog nodig als ik van start ga?

Ik leer je in de academie wat alle opties zijn. We behandelen alles wat je nodig hebt (denk aan camera en microfoons en e-learning software). We kijken naar wat je nu al tot je beschikking hebt, en afhankelijk van jouw budget kunnen we kijken naar upgrades. Ik geef je alle opties, gratis of betaalde software 🙂 Zo kan jij zelf een overwogen keuze maken (met de hulp van mij als je dat wilt ;)). Ook als je nog geen website hebt, kan ik je helpen daar keuzes in te maken qua uitbesteden (rond de 1500 euro) of zelf maken (rond de 500 euro, en ik heb hier ook een cursus voor die je stap voor stap helpt jouw website te maken).

Ik ben al eens begonnen met een online training en heb al een gedeelte van mijn cursus staan. Is dit dan wel de juiste academie voor mij?

Jazeker! Door de stappen in de academie te volgen ga jij ervoor zorgen dat jouw cursus ook daadwerkelijk aansluit bij jouw ideale klant en dat je hem daadwerkelijk gaat verkopen. 

Als je hierin zoekt naar meer begeleiding is de mastermind wel interessant voor jou om bij de academy aan te schaffen. Hierin begeleid ik je namelijk persoonlijk en mag je gedurende jouw lidmaatschap in de mastermind onbeperkt feedback van me vragen op alles wat te maken heeft met jouw business, mindset etc. 

 

Krijg ik een BTW factuur?

Jep! Als particulier kan je deze e-course als opleidingskosten invoeren bij je IB-aangifte. De mail die jij krijgt is jouw betaalbewijs en kun je gebruiken als factuur.

Ben je al ondernemer? Dan kan je de BTW aftrekken en het gehele bedrag als zakelijke kosten opvoeren.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?

Ja.

Zonder kleine lettertjes of gedoe.

Want ik ben er 100% ervan overtuigd dat deze cursus jou een stap dichter bij je droomleven gaat brengen en jouw online business als een huis neer gaat zetten.

En als jij binnen 14 dagen na aanschaf vindt dat de cursus het niet waard is, stuur je me een mail en stort ik je het geld terug.

(Dit is nog nooit gebeurd, dus de kans is klein ;))

 

Ashley is een hele vriendelijke, open en doelgerichte coach die veel kennis heeft over ondernemen en hierdoor altijd wel een oplossing heeft voor een probleem van ondernemers. Ze heeft snel door hoe je in elkaar zit qua ondernemen en kan daardoor goed op je inspelen zodat ze jou zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kan helpen.

Ik zou Ashley zeker als coach aanraden!

Merlijn Mes

Lifecoach, Merocea Healing

”Ashley is empathisch en heeft een fijne stem. Ze is een luisterend oor en ik vond het gesprek fijn, ze heeft me wakker geschud. Ik zou Ashley zeker aanraden als coach!”

Monique

Ashley heeft mij geholpen om een keuze te maken, een duidelijk doel met een duidelijke strategie en daar vol voor gaan! Ik ben ontzettend blij met je advies en het heeft mij meer rust en vertrouwen gegeven in wat ik wil gaan doen! Dankjewel!”

Priscilla van Wijk

Online marketing & Virtual Assistant

”Door de vragen en feedback die Ashley stelde kon ik al snel dingen schrappen waardoor ik, vanuit een trechter, de kern kon pakken – een hoofdthema waar ik mee ver kan. Nogmaals, bedankt voor je tijd. Het was super waardevol voor mij.”

Ashwina Ganpat

Business Coach & Mentor, Ashwina

Het is tijd om te rocken met jouw bedrijf!

Ben jij klaar voor meer impact, terwijl je minder hard werkt, zodat jij meer tijd overhoudt om écht te gaan leven?

Wat anderen zeggen:

 

online business academy
online business academy
review ashley timmermans jacoline
review ashley timmermans lydia

ONLINE BUSINESS ACADEMY

ALL INCLUSIVE

 

497 euro

In plaats van 1897 euro excl. btw

12 exclusieve modules met video en audio en oefeningen lessen 

Online Business Academy Werkboek 

Toegang tot alle masterclass opnames

Toegang tot ChatGPT Lessen

✅Toegang tot mijn financiële vrijheid mini cursus ‘Droomcalculator’

✅LIFETIME ACCESS tot academy

✅Mogelijkheid om in termijnen te betalen