Over Mij

INSPIRATOR

MOTIVATOR

OMDENKER

PSYCHOLOOG

Optimist

Jouw Coach

ashley Timmermans Coaching voorpagina

Mijn naam is Ashley – het is mijn missie om bij te dragen aan een groenere, mooiere wereld. Ik geloof erin dat als iedereen in zijn kracht zou staan we dat ook kunnen bereiken! Daarom is het mijn doel mensen zoals jij te helpen het leven van jouw dromen te leven zodat we samen de wereld een stukje mooier maken! 

Altijd is mijn interesse naar de werking van het menselijk brein groot geweest. Waarom durven sommigen wel hun dromen achterna te jagen en sommigen niet? En wat maakt mensen nu het gelukkigst? Wat maakt de ene ondernemer succesvol en de andere niet?

Het was dan ook niet geen gekke keus om psychologie te gaan studeren. Hoewel ik mijn studie super interessant vond en cum laude geslaagd ben voor mijn master toegepaste cognitieve psychologie, merkte ik dat dit niet het leven was wat ik voor ogen had…

”1 procent verandering per keer…naar mijn droomleven”

Ik wilde geen 9 tot 5 baan op kantoor en vastzitten aan 5 weken vakantie per jaar. Ik had zoveel gave dingen op mijn bucketlist staan die ik wilde ervaren en zien! Ik wilde niet werken voor iemand anders zijn vrijheid. Ik wil mijn eigen vrijheid creëren!

‘Ik wilde leven in vrijheid en mijn eigen werktijden bepalen’

Al snel besloot ik mijn studietijd dus wat uit te ‘rekken’ om daarnaast andere dingen te ondernemen; ik zette meerdere ondernemingen op die allemaal voortkwamen vanuit mijn passies. 

Ook studeerde ik een half jaar in Spanje om Spaans te leren, maakte een rondreis door Australië en deed vrijwilligerswerk in Nicaragua en Kroatië. Tijdens mijn master werkte ik daarnaast als reservist bij de landmacht. Het waren stuk voor stuk prachtige ervaringen die ik van mijn bucketlist kon afstrepen!

Toen mijn man en ik elkaar 7 jaar geleden ontmoette, wisten we dat dit meant to be was. We hielden allebei van reizen en surfen. En zo begon ons avontuur samen. We verkochten onze huizen, hadden nog maar 1,5m3 aan persoonlijke spullen. Ik stopte met werken op de universiteit, en zei NEE tegen de groeimogelijkheden die ik had op de universiteit als docent. 

Terwijl iedereen droomde van wat ik had…zei ik het vaarwel. 

Hoe we dat reizende bestaan gingen financieren, was ons nog niet helemaal duidelijk. De zoektocht begon!

Het was een lange interessante ontdekkingsreis om te komen waar ik nu sta; van het runnen van een online thee webshop naar webdesigner, alles heeft bijgedragen aan de kennis en skills die ik nu heb om jou te kunnen helpen de stap naar een online aanbod te gaan maken. 

”Nu heb ik zelf een prachtig gezin en reizen we zoveel mogelijk rond in onze camper door Europa. We besteden veel tijd aan elkaar en aan het buiten zijn en bewegen. We leven daadwerkelijk ons droomleven!

En die vrijheid en voldoening die ik haal uit het waarmaken van mijn dromen, gun ik iedereen.

”Het leven is te kort om stil te staan en te blijven hangen in een leven waar je niet gelukkig van wordt. Ookal lijkt dat leven misschien voor anderen al het ideale leven”

Het laatste wat je wilt is namelijk later spijt hebben van de dingen die je NIET gedaan hebt.   You CAN do this!

 

In de media:

Fun facts over mij:

Mijn grootste overwinning is het beklimmen van een besneeuwde berg in bikini op expeditie met Wim Hof (The Iceman)

Minimalisme is een groot thema in mijn leven. We leven als gezin in een klein huisje van 36m2 en veel spullen hebben we niet. Bezittingen benauwen me enorm en leiden me enorm af van de essentie van het leven

5 jaar geleden gestopt met alcohol drinken; mijn favo momentje is nu mijn 0,0 biertje voor het avondeten

Ik heb nog nooit fulltime voor een baas gewerkt in mijn leven

Alles wat ik ooit in mijn leven gewenst heb, is werkelijkheid geworden

Ik kan niet zonder de zee en surf al sinds mijn 16de jaar

Mijn huidige droom: financieel vrij zijn en met de inkomsten van mijn coachingbedrijf bomen planten en green schools bouwen in derde wereld landen!

Gratis strategie gesprek!

Kan jij wel wat advies gebruiken maar weet je nog niet of 1-op-1 coaching voor jou weggelegd is?

Ik geef elke maand 2 gratis strategiegesprekken weg om mensen zoals jij op weg te helpen! In dit 30 minuten durend gesprek maken we telefonisch kennis en mag je mij alles vragen.

Je krijgt direct wat praktische tips mee en het is geheel vrijblijvend. 

Vul hieronder het formulier in op kans te maken op een gratis strategiegesprek. Als je uitgekozen wordt, krijg je van mij een mail met een link om het gesprek in te plannen!

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!