Over Ashley

INSPIRATOR

MOTIVATOR

OMDENKER

PSYCHOLOOG

Optimist

Jouw Coach

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!

Ik ben Ashley Timmermans, mama van 2 prachtige jonge boefjes, psycholoog & coach voor ondernemers en leiders en vooral fulltime levensgenieter.

Met mijn gezin reizen we voor een groot gedeelte van het jaar rond in onze camper, of overwinteren we op zonnige plekjes in de wereld. Ik werk waar en wanneer ik wil.

Het is mijn doel om jou te helpen keuzes te maken in het leven waar je later trots op bent. En dat start bij ondernemers bij het creëren van een succesvolle business die je vrijheid geeft in plaats van hoofdpijn.

”1 procent verandering per keer…naar mijn droomleven”

Mijn droomleven zoals ik die nu leef (reizen wanneer we willen, werken met wie ik wil, en surfen waar ik wil) was er niet zomaar. Ook voor mij was het een zoektocht. 

En een makkelijke jeugd heb ik niet gehad. Ik werd gepest op school. Was anders dan anderen. En bovenal ontzettend angstig. Ik vond letterlijk alles eng. Was bang voor anderen…bang voor de dood…bang voor zo ongeveer alles.

Echter, in plaats van dat ik verstijfde, kwam er een onbeschrijflijke kracht naar boven om me niet te laten leiden door deze angsten.

En zo begon voor mij al vroeg mijn zoektocht naar mijn versie 2.0.

Nu kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik die versie ben geworden. 

Dankzij mijn speciaal ontworpen DURF Mindset techniek kan jij dit ook. 

Want je hoeft niet te verstijven door angst gedachten. 

Laten we ervoor gaan zorgen dat het je gaat versterken. Zodat ook jij jouw droomleven kunt gaan leiden en vol voldoening terug kan kijken op jouw leven.

Even zakelijk graag.

Nou okey…maar dan wel graag op mijn manier 😃

Ik zei NEE tegen alle groeimogelijkheden die ik had op de universiteit als docent.  Ik wilde helemaal vrij zijn en mijn eigen voorwaarden voor werk en leven bepalen.  En dat ging niet in loondienst

Terwijl iedereen droomde van carriére mogelijkheden bij de universiteit en een koophuis met uitzicht over zee…zei ik het vaarwel. 

Ik onderneem al sinds ik me kan herinneren dat ik kan praten. Nou goed…in ieder geval was ik jong, laten we het daarop houden. Van online schoenen verkopen, offline lunchroom runnen tot coachen, ik heb het gedaan. En ik heb dus ook de nodige kennis over marketing, online business runnen, klanten werven, websites laten converteren en salescalls voeren. 

Maar het belangrijkste vind ik dat jij voelt dat jouw manier bij je past. En dat je er happy van wordt terwijl het je de nodige cashflow oplevert!

Weer zo’n coach

Als dit jouw insteek is….ben je niet aan het juiste adres 😉

Maar ik snap dat je graag wilt horen wat mijn ervaringen zijn naast mijn 10+ jaar ondernemerservaring. Ik ben dus afgestudeerd cognitief psycholoog (cum laude) en heb daarna 2 jaar les gegeven op de universiteit. Dit deed ik zowel aan grote groepen (50+ studenten) als in kleine groepen waarin ik meer een coachende rol had.

Daarnaast heb ik zo ongeveer alle sales en business cursussen gevolgd die er zijn…no jokes haha! En op basis van al deze kennis ben ik dit zelf in een logisch framework gaan gieten, zodat jij niet ook +€10000 leergeld hoeft te besteden voordat je succesvol bent. 

En nu…

Nu heb ik een prachtig gezin en reizen we zoveel mogelijk rond in onze camper door Europa. We besteden veel tijd aan elkaar en aan het buiten zijn en bewegen. We leven daadwerkelijk ons droomleven!

En die vrijheid en voldoening in mijn leven, gun ik iedereen. En ik gun jou ook een business die het mogelijk maakt te leven op jouw voorwaarden. Soms zijn er maar een paar kleine aanpassingen nodig om op daar te komen! 

Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen naar een leven waar je blij van wordt.

”Het leven is te kort om stil te staan en te blijven hangen in een leven waar je niet gelukkig van wordt. Ookal lijkt dat leven misschien voor anderen al het ideale leven”

Het laatste wat je wilt, is later spijt hebben van de dingen die je NIET gedaan hebt.   

You CAN do this!

 

Fun facts over mij:

Mijn grootste overwinning is het beklimmen van een besneeuwde berg in bikini op expeditie met Wim Hof (The Iceman)

Minimalisme is een groot thema in mijn leven. We leven als gezin in een klein huisje van 36m2 en veel spullen hebben we niet. Wel een camper 😉

7 jaar geleden gestopt met alcohol drinken; mijn favo momentje is nu mijn 0,0 biertje voor het avondeten

Ik heb nog nooit fulltime voor een baas gewerkt in mijn leven

Alles wat ik ooit in mijn leven gewenst heb, is werkelijkheid geworden (Yep..Ik ben een geheime manifestatie expert)

Ik kan niet zonder de zee en surf al sinds mijn 16de

Mijn huidige droom: ervaren hoe het is om miljonair te zijn en dan lekker bomen planten voor een groenere wereld!

Bekend van:

Lees mijn dagboek