Over Mij

INSPIRATOR

MOTIVATOR

OMDENKER

PSYCHOLOOG

Optimist

Jouw Coach

ashley Timmermans Coaching voorpagina

Het is 12 uur ’s middags…

Daar stond ik dan met mijn papieren voor de deur van de KVK. Ik was nog geen 18 en besloot om me in te schrijven als zelfstandig ondernemer. Want voor een baas werken….dat was niet voor mij weggelegd

Mijn eerste bedrijf heette Tante Crêpe – Makes the best crap you’ve ever tasted! Maanden had ik gedaan om die naam te bedenken, en was er zo trots op! Ik kocht een hele poffertjes en crêpe inventarisatie via marktplaats en daar begon mijn avontuur. 

Ik had namelijk op wereldreis naar Australië de lekkerste crêpes ooit gegeten. En dat concept zou ik wel even in Nederland neerzetten. Niet wetende hoe hard ik zou moeten gaan werken om dat van de grond te krijgen, want met alleen een inschrijving en website ben je er nog niet...

 

Ik werkte keihard en uurtje factuurtje 

Ik was continu aan het werk en omdat ik nog niet genoeg omzet draaide, werkte ik ook nog in loondienst als docent Psychologie op de Universiteit Leiden. Toen ik steeds meer ging werken voor mezelf, merkte ik dat ik eigenlijk minder tijd en geld over hield dan dat ik in loondienst zou hebben…

Daar klopt iets niet. Die vrijheid waarom ik ondernemer was geworden, was ver te zoeken. Er moest wat veranderen, want terug naar loondienst wilde ik niet. De zoektocht begon!

”1 procent verandering per keer…naar mijn droomleven”

Dat Tante Crêpe me niet de vrijheid ging brengen die ik zocht, was wel duidelijk. Ik wilde het simpel houden. Ik besloot de overstap te maken naar het designen van websites. Nog steeds werkte ik uurtje factuurtje. Ik maakte vaak websites voor een veelste lage prijs want durfde niet te vragen wat ik echt waard was. En hoewel ik de taken wel al online kon uitvoeren, was het alles behalve schaalbaar

Het roer gaat om!

Toen Ik Kees 7 jaar geleden ontmoette, besloten we het avontuur aan te gaan. Hij was net zo ‘gek’ als ik ;).  We verkochten onze huizen, hadden nog maar 1,5m3 aan persoonlijke spullen. Ik stopte met websites maken en ik zei NEE tegen de groeimogelijkheden die ik had op de universiteit als docent.  Ik wilde even helemaal vrij zijn om te gaan voelen wat ik nu echt wilde.

Terwijl iedereen droomde van wat ik had…zei ik het vaarwel. 

Al vrij snel begonnen we een online theewinkel met thee rechtstreeks van de boeren die wij zelf bezochten. Ik leerde alles over sales, koude acquisitie en verkopen op grotere schaal. Het was een prachtig bedrijf wat aansloot bij mijn missie om bij te dragen aan een betere wereld… 

Terug naar de kern

Na 2,5 jaar maakte we de balans op. Hoewel het bedrijf een droombedrijf was, voldeed het niet aan onze eigen verwachtingen om een vrij leven te leiden waarin we konden reizen wanneer we maar wilden. Thee verkopen zorgde ervoor dat mensen dit graag wilde proeven. En het werd dus weer een offline baan.

We besloten dus terug naar de kern te gaan, de boel te verkopen en compleet online te gaan ondernemen. We deden meerdere cursussen over bloggen, SEO en SEA. Bovenal leerde ik hoe ik ook online mijn kennis kon gaan delen,  en dat dit bijna voor iedereen haalbaar was. Ik besloot de proef op de som te nemen en maakte een website bouwen cursus waarin ik zelf liet zien hoe ik dat deed. Het was voor mij hét bewijs dat het echt kon. Die cursus verkoop ik nog steeds! 

En nu…

Nu heb ik een prachtig gezin en reizen we zoveel mogelijk rond in onze camper door Europa. We besteden veel tijd aan elkaar en aan het buiten zijn en bewegen. We leven daadwerkelijk ons droomleven!

En die vrijheid en voldoening in mijn leven, gun ik iedereen. En jouw business kan dat ook voor jou mogelijk maken. Soms zijn er maar een paar kleine aanpassingen nodig om op dat punt te komen! 

Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen naar een business waar je blij van wordt. Zo eentje die je vrijheid en tijd geeft om ook nog te leven, dankzij een schaalbaar online aanbod met marketingmethodes die werken én bij jou passen.

”Het leven is te kort om stil te staan en te blijven hangen in een leven waar je niet gelukkig van wordt. Ookal lijkt dat leven misschien voor anderen al het ideale leven”

Het laatste wat je wilt, is later spijt hebben van de dingen die je NIET gedaan hebt.   

You CAN do this!

 

In de media:

Fun facts over mij:

Mijn grootste overwinning is het beklimmen van een besneeuwde berg in bikini op expeditie met Wim Hof (The Iceman)

Minimalisme is een groot thema in mijn leven. We leven als gezin in een klein huisje van 36m2 en veel spullen hebben we niet. Wel een camper 😉

5 jaar geleden gestopt met alcohol drinken; mijn favo momentje is nu mijn 0,0 biertje voor het avondeten

Ik heb nog nooit fulltime voor een baas gewerkt in mijn leven

Alles wat ik ooit in mijn leven gewenst heb, is werkelijkheid geworden

Ik kan niet zonder de zee en surf al sinds mijn 16de jaar

Mijn huidige droom: financieel vrij zijn en met een gedeelte van de winst bomen planten!

Gratis strategie gesprek!

Kan jij wel wat advies gebruiken maar weet je nog niet of 1-op-1 coaching voor jou weggelegd is?

Ik geef elke maand 2 gratis strategiegesprekken weg om mensen zoals jij op weg te helpen! In dit 30 minuten durend gesprek maken we telefonisch kennis en mag je mij alles vragen.

Je krijgt direct wat praktische tips mee en het is geheel vrijblijvend. 

Vul hieronder het formulier in op kans te maken op een gratis strategiegesprek. Als je uitgekozen wordt, krijg je van mij een mail met een link om het gesprek in te plannen!

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!