Reviews

”Als je een duwtje in de goede richting nodig hebt, kan ik Ashley zeker aanraden!’’

Sarah Aly

CEO Abundansea / Fotograaf, The Abundansea

”Ik zou Ashley absoluut aan iedereen aanraden die hele fijne communicatie, openheid en waar voor zijn geld wilt hebben!”

Anna Hoogland

Fotograaf, Discover Surroundings

”Door de vragen en feedback die Ashley stelde kon ik al snel dingen schrappen waardoor ik, vanuit een trechter, de kern kon pakken – een hoofdthema waar ik mee ver kan. Nogmaals, bedankt voor je tijd. Het was super waardevol voor mij.”

Ashwina Ganpat

Business Coach & Mentor, Ashwina

”Na een goed gesprek met Ashley weet ik wat ik wil de komende tijd! Gepassioneerde ondernemers helpen om meer vrijheid en meer plezier te ervaren. Ik wilde teveel met te weinig tijd en dat maakte mij enorm onrustig.. de tijd die ik had om te werken was ik van alles en nog wat aan het doen maar het gaf niet de voldoening die ik zoek.

Ashley heeft mij geholpen om een keuze te maken, een duidelijk doel met een duidelijke strategie en daar vol voor gaan! Ik ben ontzettend blij met je advies en het heeft mij meer rust en vertrouwen gegeven in wat ik wil gaan doen! Dankjewel!”

Priscilla van Wijk

Online marketing & Virtual Assistant

Ik vond het gesprek echt super! Ashley is een hele vriendelijke, open en doelgerichte coach die veel kennis heeft over ondernemen en hierdoor altijd wel een oplossing heeft voor een probleem van ondernemers. Ze heeft snel door hoe je in elkaar zit qua ondernemen en kan daardoor goed op je inspelen zodat ze jou zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kan helpen.

Ik liep vast met het vinden van een doel voor mijn bedrijf. Ik weet dat ik graag een eigen bedrijf wil, maar nog niet wat ik wil doen. Ashley heeft mij twee stappen gegeven waarmee ik verder kan.  Ook nieuwe inzichten in wat ik goed doe en wat ik het beste kan doen om verder te komen met het opzetten van eigen bedrijf. Dit heeft veel duidelijkheid gegeven over wat ik nu kan doen om verder te komen met mijn bedrijf.

Ik zou Ashley zeker als coach aanraden!

Merlijn Mes

Lifecoach, Merocea Healing

”Ashley is empathisch en heeft een fijne stem. Ze is een luisterend oor en ik vond het gesprek fijn, ze heeft me wakker geschud. Ik zou Ashley zeker aanraden als coach!”

Monique