Een inschrijfadres is een adres waarop een bedrijf staat ingeschreven en geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel.

Een Zzp’er die vanuit huis werkt, kan het woonadres gebruiken. Bij het huren van een bedrijfspand of in eigendom hebben van een bedrijfspand is het adres daarvan als inschrijfadres te gebruiken. Het is ook mogelijk om van de diensten van een bedrijf gebruik te maken dat vestigingsadressen aanbiedt.

Vestigingsadres voor Kamer van Koophandel

Het huren van een vestigingsadres biedt uitkomst als een ondernemer het eigen woonadres niet als inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel wenst te gebruiken. Bij het gebruikmaken van een vestigingsadres als kantooradres is het wel nodig dat de ondernemer toegang heeft tot de bedrijfsruimte. Een voorbeeld daarvan is een gedeelde ruimte voor ondernemers. Daarmee is voldaan aan de eisen die de Kamer van Koophandel stelt aan een inschrijfadres als vestigingsadres.

Ben je op zoek naar een inschrijfadres voor jouw bedrijf? Een bedrijfsruimte huren voor een vestigingsadres kan flink oplopen in prijs. Ben je flexibel ingesteld dan kun je bij verschillende antikraak bedrijven tijdelijk een werkruimte huren.

Voorbeelden van tijdelijke werkruimtes

Zelf hebben wij positieve ervaringen met AD HOC beheer.